Kako z vzorci popestriti styling

liliinroza_marina_yachting_pike_1 Pomlad je čas, ko lahko končno odvržemo zimske plašče in volnene puloverje. Prijeten spomladanski sonček pa omogoča, da pokažemo nekoliko več kože, osvobodimo noge in oblečemo oblekice, krilca, lahkotne bluze. Pomlad prinaša veliko večjo izbiro pri sestavljanju stylingov in nam obenem dopušča več prostosti in igre pri oblačenju. Barve so bolj žive, vzorci kar žarijo v vseh svojih oblikah in razsežnostih.

Velikokrat slišimo, da imate mnogi predsodke do vzorcev. Predvsem kombiniranja različnih vzorcev med seboj, kljub temu, da je to že dolgo povsem "dovoljeno". Naš nasvet je morda le, da v kolikokor se odločite za kombinacijo različnih vzorcev, ohranite povezavo pri barvni paleti le teh. V Marini Yachting smo pikice s črtami kombinirali že prejšnjo pomlad in tudi letos ni nič drugače.

V današnji modni zgobi smo se sicer odločili le za en vzorec, pikčasto obleko, ki smo jih dodali rdečo puhasto jaknico, ki celoto začini in popestri ravno toliko, da drugi dodatki niso toliko pomembni.

Obleka in jakna na voljo v Marini Yachting, Novi trg 6, Ljubljana.

liliinroza_marina_yachting_pike_2 liliinroza_marina_yachting_pike_3 liliinroza_marina_yachting_pike_4 liliinroza_marina_yachting_pike_5 liliinroza_marina_yachting_pike_6 liliinroza_marina_yachting_pike_7 liliinroza_marina_yachting_pike_8 liliinroza_marina_yachting_pike_9