Kam na izlet? Barbariga in Rt Kamenjak.

maxandco_brand_frachella_seaside_1 Ker se bliža prvi maj in nekaj prostih dni, je spet čas za našo rubriko Kam na izlet. Vreme je iz dneva v dan lepše in sonček že prijetno greje, zato so prvomajske počitnice odlična izbira za izlet na morje. Naša sodelavka, ki je tudi lastnica blagovne znamke Frachella, se je odpravila na potep po hrvaški Istri, se ustavila v Barbarigi in obiskala Rt Kamenjak.

Na podoben izlet se lahko odpravite le za en dan, priporočamo pa, da si rezervirate še kakšen dan več in v miru uživate v vonju morja in pustite, da vas sončni žarki nežno božajo, da se bodo pojavile prve spomladanske pegice na vašem obrazu. A le previdno, ne izpostavljajte se soncu med 11. in 15. uro in se vedno ustrezno zaščitite s kremo za sončenje.

Kaj spakirati v kovček, če se odpravljate na nekaj dnevni potep?

  • obvezno seveda ene kavbojke, še posebej priporočamo tiste na zvonec, ki so to pomlad spet v modi,
  • dolgo obleko s črtastim vzorcem,
  • nekaj T-shirtov,
  • toplo jopico z zadrgo in
  • enodelne kopalke.
  • Vse skupaj lahko spravite v trendi nahrbtnik iz jeansa.

Oblačila iz fotografij najdete v MAX&Co., kopalke v Petit Bateau, clutch torbici in nahrbtnik z resicami pa na Frachella.com.

maxandco_brand_frachella_seaside_2 maxandco_brand_frachella_seaside_3 maxandco_brand_frachella_seaside_5 maxandco_brand_frachella_seaside_6 maxandco_brand_frachella_seaside_7 maxandco_brand_frachella_seaside_8 maxandco_brand_frachella_seaside_9 maxandco_brand_frachella_seaside_10 maxandco_brand_frachella_seaside_11 maxandco_brand_frachella_seaside_12 maxandco_brand_frachella_seaside_13 maxandco_brand_frachella_seaside_14maxandco_brand_frachella_seaside_4

Fotografije: Mateja Škraba in Kristjan Stramič.