Kam na kavo? Naš izbor je kavarna Moderna.

kavarna_moderna_marina_yachting_1 Dobro jutro, dober dan, naše drage bralke in bralci. Ste že spili kakšno kavo danes? Če še niste in ravno razmišljate, kam bi se odpravili, je naš nasvet kavarna Moderna. Kavarnica se nahaja v kleti Moderne galerije in velja za najboljšo kavarno v Moderni galeriji. Že odkar se je odprla je naša najljubša lokacija za daljše kave, ko si lahko vzamemo malce več časa. Včasih se tja odpravimo tudi z računalnikom in v prijetno udobnem kavčku posedimo nekoliko dlje in ob kavi še kaj naredimo. Prostor je namreč zelo prijeten in fino je posedati tam. Tudi osebje je zelo prijazno, da o kavi sploh ne govorimo. Izbirate lahko med številnimi različnimi, ki jih pražijo sami.

kavarna_moderna_marina_yachting_2

Kavarna Moderna je zelo lepo opremljena, z modernimi stoli in mizicami in z nadvse udobnimi sivimi kavči! Zelo nam je všeč tudi izbor rastlin, saj vključuje dve naše najljubši: Monstero in Fikus Lyrata.

kavarna_moderna_marina_yachting_3kavarna_moderna_marina_yachting_4kavarna_moderna_marina_yachting_5kavarna_moderna_marina_yachting_6kavarna_moderna_marina_yachting_7kavarna_moderna_marina_yachting_8kavarna_moderna_marina_yachting_9

Preverite tudi ostale naše predloge, kam na kavo, na enodnevni izlet ali kako preživeti vikend. Klik klik.

Oblačila na fotografijah: Marina Yachting, Novi trg 6, Breg, Ljubljana.