Kavbojke za vsak dan

Kavbojke in čevlji MAX&Co., Balance majica iz organskega bombaža Viva's

Danes bomo govorili o jeansu. Kavbojke so namreč tisti kos, ki ga res lahko nosite vsak dan. Kombinirate jih lahko na sto in en način, tudi same kavbojke lahko izbirate med mnogimi različnimi modeli, dolžinami, barvnimi odtenki in tako dalje. Se še spomnite tistih hipijevskih časov, ko smo vsi nosili kavbojke na zvonec? Nato so poniknile v pozabo in se v devetdesetih spet vrnile na obzorje. Ko so se jih modne navdušenke in trendseterke naveličale, so jih kmalu zamenjale s tistimi "na korenček" ali skinny jeansom. Vendar so se kmalu nato trendi spe vrnili. Tako je, trendi krožijo, se spreminjajo, a kavbojke kot take ostajajo večne in so v trendu kadarkoli. Na zvon ali korenček, če jih znate nositi in kombinirati, se prav nič ne bojte, da boste morda za časom. Važno je le, da se vi počutite v njih dobro in da se podajo vaši postavi (oziroma zadnjici).

Trenutno je najbolj vroč hit "cropped jeans", te so nekoliko širše, odrezane malce nad gležnji. So zelo udobne, praktične in pristojijo veliki večini.

V našem MAX&Co. imamo to pomlad velik poudarek na jeansu in pri nas res najdete kavbojke za vsako rit 😉

Na spodnjih slikah nekaj modelov: bele oprijete, raztrgan boyfriend jeans, z visokim pasom in takšne z raztrganim spodnjim robom in vzorcem. Vendar pa te niso vse, oglasite se v MAX&Co. in preverite celotno ponudbo. Se vidimo!

P.S.: Kombinirali smo jih z zgornjimi deli iz organskega bombaža in v Sloveniji narejenimi usnjenimi torbicami, oboje na voljo v naši spletni trgovini Viva's.

Bele kavbojke in plašč MAX&Co., Balance majica Viva's.

Kavbojke in čevlji MAX&Co., Balance majica iz organskega bombaža Viva's

Jeans in zlate superge MAX&Co., pulover s podpisom Petra Movrina, Coco T-shirt in torbici Viva's.

Fotografije: Katarina Veselič