Letošnji september bo obarvan v koralno in sivo

maxandco_september_lookbook_1 maxandco_september_lookbook_2 maxandco_september_lookbook_3 maxandco_september_lookbook_4 maxandco_september_lookbook_5 maxandco_september_lookbook_6

September je čas novih začetkov in tudi čas za spreminjanje garderobe. Praznjenje poletnih oblačil in polnjene omar z nekoliko toplejšimi oblekami. Vas zanima, kakšne barvne trende prinaša letošnji september, letošnja jesen? MAX&Co. Nasvet: Vstopite v september v koralni in sivi barvni kombinaciji, ki poleg tega, da je v modnem trendu tudi kar najbolje predstavlja ta poseben mesec. September, čas novih začetkov in tudi čas, ko se začne počasi približevati jesen. Prva drevesa bodo kmalu že začela spreminjati barvo listov, ki se bodo iz zelene preslikali v rumenkaste, oranžne in rdeče odtenke, nam najljubši pa je koralni. Naj koralna barva v letošnjem septembru popestri vaše stajlinge in vas pogreje s svojim toplim odtenkom. Ne veste, kako in s čim bi jo kombinirali? Najbolje se bo znašla v družbi sive in bež, prav tako pa jo lahko seveda dodate tudi k beli, rjavi in črni.

Danes vam predstavljamo MAX&Co. septembrski look book, ki ga sestavlja pet posebnih kosov, s katerimi bodo vaši jesenski dnevi še veliko bolj prijetni:

  • Koralno siv pulover iz kašmirja je tako mehak, da ga, ko ga boste enkrat oblekle, ne boste nikoli več hotele sleči. V glavnini sivega ga koralna notranjost rokavov in vzorec na prednji strani ravno prav poživita.
  • Koralni top je resnično top izbira. Lepo ga boste lahko nosile pod suknjičem v teh nekoliko bolj hladnih dneh.
  • Siv plašček, v katerega se boste lahko zavile in vas bo prijetno grel. Čisto smo zaljubljeni v sivo.
  • Koralna obleka za večerne zabave, v kateri boste blestele na plesišču. Dodajte še bež visoke petke in ne potrebujete več ničesar drugega.
  • Koralni plašč za tiste bolj pogumne. Le kje piše, da mora plašč bit črne ali rjave barve? Drznite si in si letos izberite barve!