Lili & Roza Tees

lr_tees_blog_organic_cotton_1 To pomlad je pri nas nekaj novega. K našim trem trgovinam smo dodali še svojo blagovno znamko majic iz organskega bombaža pod imenom Lili & Roza Tees.

Moda je naša strast, naše vodilo, ki nas je tudi privedlo do nove zgodbe, linije majic, narejenih iz organskega bombaža in v delavcem prijaznem okolju. Majice nosijo grafične potiske, ki so jih med drugim oblikovali tudi slovenski oblikovalci, najdete pa jih v spletni trgovini Lili & Roza Tees.

Glavna ideja, ki je bila povod za ustanovitev znamke Lili & Roza Tees je skrb za okolje, zavzemanje za trajnostno modo in tudi želja po podpori mladih oblikovalcev in kreativcev. S kolekcijo pomlad-poletje smo stopili v sodelovanje s tremi: ilustratorko in grafično oblikovalko Vido Igličar in timom Mashoni, ki ga tvorita Maša Majce Mesarič in Petra Bukovinski, ki sta letos prejeli tudi Red Dot nagrado za linijo izdelkov Ribrand. Naš cilj je z vsako novo kolekcijo k sodelovanju povabiti nove kreativne posameznike in jim tako ponuditi priložnost, da njihov izdelek zaživi na naših majicah.

Če bi želeli svoj dizajn na naši majčki, nam pišite na info@liliandroza.com.

Lili & Roza oblačila niso ustvarjena le, da bi bila videti cool in trendi, ampak je v ospredju predvsem odgovornost in ljubezen do okolja in ljudi. Naša oblačila so modna, a trajna, narejena tako, da jih boste nosili še leta. Barve in modeli so izbrani na podlagi trenutnih trendov in vsaka majica nosi posebno sporočilo, katerega cilj je narisati nasmeh na vašem obrazu.

Oznaka Fairwear

Naše majice nosijo oznako Fair Wear, kar pomeni, da so izdelane v delavcem prijaznem okolju in iz okolju prijaznih materialov. Fair Wear fundacije je neodvisna, neprofitna organizacija, ki se bori za izboljšanje pogojev dela v tekstilni industriji. Fair Wear fundacija tudi nadzira podjetja, katera nosijo to oznako, pri delu in skrbi za upoštevanje standardov.

Skrb za okolje

Z uporabo organskega bombaža skrbimo za manjšo porabo vode, majice pa so tako zelo mehke zato, ker se pri izdelavi ne uporablja gensko spremenjenih organizmov. Z uporabo drugih tkanin pa sodelujemo tudi v procesu recikliranja in ohranjanju narave.

Certifikati

Lili & Roza majice nosijo certifikate kot so GOTS, OCS 100, OCS Blended, OEKO TEX, REACH.

lr_tees_blog_organic_cotton_2 lr_tees_blog_organic_cotton_3 lr_tees_blog_organic_cotton_4 lr_tees_blog_organic_cotton_5 lr_tees_blog_organic_cotton_6 lr_tees_blog_organic_cotton_7 lr_tees_blog_organic_cotton_8 lr_tees_blog_organic_cotton_9