Maja Bulc Raspopovič: kako se obleči v jesenskih deževnih dneh

Petit_Bateau_Raincoats_1 Petit_Bateau_Raincoats_2 Petit_Bateau_Raincoats_3 Petit_Bateau_Raincoats_4 Petit_Bateau_Raincoats_5 Petit_Bateau_Raincoats_6 Jesen je tukaj in še mnogo je hladnih deževnih dni pred nami. Maja Bulc Raspopovič, ki je zvesta stranka v naši Petit Bateau trgovinici, nam je podala nasvet, kako se v teh dneh obleči, še posebej pa, kako obleči svoje otroke. Ker je v dežju pomembno predvsem to, da vaši malčki ostanejo čim dlje na suhem, je dežni plašček obvezna oprema.

V Petit Bateau je dežni plašč klasičen kos, ki ga znamka proizvaja že vrsto let. Plašček je na voljo tako za otroke kot tudi odrasle, izbirate pa lahko med rumeno in temno modro barvo. Za deklice na voljo tudi v dveh odtenkih rožnate. Dodajte še visoke gumijaste škornje, da bo skakanje po lužah zabavno in prijetno.

Vikend je pred nami in kot kaže, bo deževen. Zdaj veste, kako se opremiti, da vas dežne kapljice ne bodo motile na vašem sprehodu v gozd, nabiranju gob in divjega kostanja. Če pa boste kaj v mestu, se oglasite v naši trgovinici, ob sobotah smo z vami od 9.00 do 14.00 ure.