Marina Yachting: 3 jaknice, 3 različni stili

modna-zgodba-my-sep-1 modna-zgodba-my-sep-2 modna-zgodba-my-sep-3 modna-zgodba-my-sep-4 modna-zgodba-my-sep-5 modna-zgodba-my-sep-6 Jesen je tukaj in jutra so postala hladnejša, prav tako večeri. Da vam bo kljub mrzlemu vetriču toplo, smo za vas izbrali 3 prehodne jakne, s katerimi lahko ustvarite 3 popolnoma različne stile. Marina Yachting je tudi s kolekcijo jesen/zima presenetila s prekrasnimi vzorci, ki jih boste našli tako na jaknah, pleteninah kot tudi oblekah in krilih. Vsa oblačila so izdelana iz posebno kakovostnih materialov, jakne pa so ustvarjene, da vas ogrejejo.

Predstavljamo vam tri različne stile:

1. Večno klasično podobo boste ustvarile z elegantno pleteno temno modro jaknico, ki jo zlati gumbi naredijo prefinjeno in damsko. Dodajte še črno baretko in pripravljene ste na jesenski obhod mesta.

2. Moderni videz, v skladu z zadnjimi modnimi trendi lahko ustvarite s toplo, kratko in ne preveč debelo puhovko, ki je posebna zaradi svojega geometrijskega vzorca.

3. Športna eleganca za drzne. Marina Yachting je tudi v to kolekcijo vpeljala srebrno kratko športno jakno, katero pa lahko kombinirate tudi k casual stilu. Material, iz katerega je jakna narejena, vetra ne bo spustil blizu in jakna vas bo grela tudi ob nižjih temperaturah. Še posebej pa je primerna za deževne dni.

Naj vam tople pletenine in vzorčasti zgornji kosi oblačil omehčajo prehod iz poletja v zimo. Želimo vam čarobne jesenske dni.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.