Marina Yachting hidrostop pletenine

marina_1marina_3marina_2marina_4marina_5marina_6 Hidrostop pletenine, ki so na voljo v naši Marina Yachting trgovini so nekaj, brez česar to zimo ne bo šlo. Res je, da nas vreme ta teden nadvse razvaja s tem prekrasnim sončkom in za november nadvse prijetnimi temperaturami, a kljub temu se je treba pripraviti na deževne in nekoliko bolj mrzle dni. Zato smo danes v Marini Yachting za vas izbrali 6 naših najljubših in najbolj toplih pletenin, ki jih bogati odlična tehnična funkcija hidrostop. Kaj pomeni hidrostop? Dobesedno: hidro stop. Vse pletenine s to funkcijo ustavljajo oziroma ne prepuščajo vode. V primeru dežja boste tako z našim puloverjem in kapo ostali na suhem in na toplem, kar je v zimskem času nekaj najbolj pomembnega.

Naš izbor je sledeč in vabimo vas, da nas obiščete na Bregu in predstavljene kose tudi preizkusite.

  • Temno modra za zmeraj: temno modra je naša zaščitna barva, večna klasika, ki jo lahko nosite leta. Pulover je obogaten z detajlom črtastega vzorca in mašnico na ovratniku, kar ga naredi elegantnega.
  • Črte celo leto: ne le poleti, črte so modne celo  leto. Popestrile bodo vaš zimski dan in dodale nekaj morskega pridiha. Čeprav se mudite po mestnih ulicah naj vas vedno spremlja sproščeno obmorsko vzdušje.
  • Nebeško modra: v letošnji Marina Yachting kolekciji jesen - zima se prepletajo tudi izbrani kosi v nebeško modri barvi. Tale puli s funkcijo hidrostop je le eden izmed kolekcije pletenin v tem odtenku.
  • Zaljubljeni v volno: bele pletenine, predvsem iz tiste zelo debele in tople volne so prava zimska idila. V tem puliju vam bo toplo tudi v hladni zimski koči, ki jo obdaja visoka snežena ograja. Poleg tega pa vam prve snežinke ne bodo prišle do živega, saj jim bo to preprečila hidrostop funkcija.
  • Igriva kapica: v letošnji kolekciji je na voljo velika izbira raznovrstnih kapic, pletenih na različne načine, v različnih barvnih odtenkih, s cofkom ali brez. Izberite svojo najljubšo, ki vas bo grela to zimo.