Marina Yachting: moški mestni poletni stajling

marina-yachting-1marina-yachting-2marina-yachting-3marina-yachting-4marina-yachting-5marina-yachting-6marina-yachting-7marina-yachting-8marina-yachting-9marina-yachting-10 marina-yachting-11

Danes vam predstavljamo Marina Yachting moški mestni poletni stajling. V vročih dneh je bela barva tista, v kateri se boste počutili najbolje in vam bo veliko manj vroče kot v temnih, črnih oblačilih. Zato smo v naš izbor vpeljali belo, katere prednost je tudi ta, da jo lahko kombiniramo na vse možne načine in se lepo poda s čisto vsemi barvami. Pri Marini Yachting jo najraje združimo s temno modro in rdečo.

Za moški mestni poletni stajling smo tokrat izbrali bele Marina Yachting kratke hlačke iz linije Macro logo, ki so naravnost odlične za poletne dni. Narejene so iz kakovostnih materialov in v njih vročine sploh ne boste občutili. Kot nalašč se podajo s športno kapo, ki vas bo prav tako prijetno obvarovala pred sončnimi žarki. Vsi pridno opozarjajo, kako nevarno je sonce in da se moramo pred njim skrivati, zato vam tudi mi polagamo na srce, da med 11. in 15. uro ne odhajajte nikamor brez kape ali klobuka. V naši trgovini ponujamo pestro izbiro poletnih pokrival in zagotovo boste našli kapo, ki se bo naravnost prilegala vašemu stilu.

K belim hlačam in kapi smo dodali temno modro srajco s pikčastim vzorcem. Je tanka in lahkotna in kljub dolgemu rokavu odlična izbira za poletne dni. Prednost nošenja dolgih rokavov tudi poleti je ta, da vas sonce ne bo opeklo. Če pa bost želeli, jih lahko zavihate in ustvarite odličen modni look. Srajica namreč nujno potrebuje dolg rokav, saj ji to daje pridih elegance.

Dodajte še japonke in pripravljeni ste za poletni sprehod po mestu.