Marina Yachting - nova kolekcija jesen zima 2014 {ženske}

my-nova-kolekcija-1 my-nova-kolekcija-2 my-nova-kolekcija-8 my-nova-kolekcija-6 my-nova-kolekcija-5 my-nova-kolekcija-4 Zvok morja v središču mesta! Ob prihodu nove kolekcije znamke Marina Yachting je v mestu zadišalo po  morju. Kolekcija je sveža in tako v spomin priklicuje morje in valove. Oblačila so nosljiva, primerna za vsakodnevno rabo in v njih se boste počutile obenem športno in tudi elegantno.

Kolekcija poudarja ženstvenost in ohranja dialog z navtično tradicijo blagovne znamke. To sezono Marina Yavhting ponovno predstavlja, za blagovno znamko tradicionalna, oblačila iz vodoodpornega neoprena. Tudi tokrat oblačila združujejo funkcionalnost in estetiko, kar tvori rdečo nit celotne kolekcije.

Pri ustvarjanju so v modni hiši Marina Yachting inspiracijo črpali iz valovitega morja. Oblačila so posuta z različnimi vzorci in sestavljena iz različnih materialov, ki se med seboj prepletajo. Barve so čiste, kot je bela, črna in mornarsko modra, kombinirane pa so z mehkimi odtenki sive in roza. Tudi tokrat ne manjka mornarskih črt, družbo pa jim delajo retro pike, velike in male. Urbana silhueta se odraža v "oversize" plaščih in prevelikih puloverjih, ki vas bodo greli to zimo.

Kolekcija je očarljiva, nosljiva, udobna in elegantna ter vas ne bo pustila hladnokrvnih.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.