Marina Yachting predlaga: Kaj obleči za v službo?

1new34DSC_0026DSC_0029 7Dobro jutro ponedeljek, dobro jutro nov delovni teden. Tudi vi ob ponedeljkih komaj vstanete iz postelje in zelo zelo dolgo stojite pred odprto omaro, strmite v svoja oblačila in se sprašujete, kaj obleči za v službo? Zato vam Marina Yachting danes predlaga odličen stajling, s katerim boste očarali. Verjetno ste že kar nekajkrat zasledili in opazili, da temno modra počasi prevladuje nad črno. Ko jo gledamo od daleč, sploh ne opazimo razlike, razliko je moč opaziti šele, ko podrobno pogledamo ali ko temno modra oblačila zasijejo v sončni svetlobi. Mi enostavno obožujemo temno modro in Marina Yachting  kolekcija pomlad poletje 2015 je preplavljena s to morsko, poletno barvo. Ker pa tudi vemo, da nekateri kljub trendom in modnim napovedim še vedno prisegate na črno, so oblikovalci Marine Yachting oblikovali tudi linijo, ki je na voljo v obeh barvah. Kako pozorno, kajne?

Danes smo za vas izbrali 3 ključne kose, ki jih preprosto morate imeti v omari in z njimi bo vaše poslovno življenje veliko lažje in še toliko bolj uspešno. Kose lahko nosite skupaj ali pa jih enostavno kombinirate z ostalimi oblačili, ki jih že imate.

  • Temno moder Marina Yachting suknjič: je preprsto "must have" te sezone, je eleganten, enostaven in s svojimi zlatimi dodatki daje bogat videz.
  • Temno modre Marina Yachting hlače: so obvezen kos vsake omare, tako kot so to elegantne črne hlače ali mala črna oblekica. Ste opazili pikčast vzorec na notranji strani? Malenkosti in skrite pozornosti, ki ob vsakem oblačenju vaš dan spremenijo v nekaj posebnega.
  • Marina Yachting čipkast top: Čipke so letos pravi hit sezone pomlad poletje 2015. Dodajo čisto nežen romantični pridih k vašemu stajlingu in ga le za malenkost omehčajo, da v poslovnih oblačilih kljub vsemu ne boste videti pre strogi.

Kaj menite? Se strinjate, da bo vaša omara s temi kosi zaživela v popolnoma novi luči?

10845643_711229745657224_3529464742708405357_o-1

Sledite Lili in Roza tudi na Facebooku.