Marina Yachting predlaga: kaj obleči za v službo

marina-yachting2_my-suknjic 3_my-hlace 4_my-majca 5_my-cevlji 6_my-rutka Se tudi vi vsak dan znova sprašujete, kaj obleči za v službo? Danes vam podajamo nekaj Marina Yachting nasvetov in predlogov. Najbolje pri modi in oblačenju je to, da smo vsak dan lahko drugačni, vsak dan lahko izberemo svoj stil. Na drugi strani pa se lahko tudi vedno držimo enega stila, vendar le tega dopolnjujemo in spreminjamo z različnimi modnimi kosi, dodatki. Najpomembneje je, da izdelamo svoj stil oblačenja, ki nas le najbolje predstavlja in s katerim izražamo svoj jaz in svoj karakter. Tudi, če se le ta spreminja iz dneva v dan in glede na različne priložnosti, mora vedno imeti nekakšno rdečo nit, po kateri je prepoznaven.

Pri modi je pomembno tudi to, da se prilagajamo različnim priložnostim in okolju. Danes se osredotočamo na poslovno modo in odgovarjamo na vprašanje, kaj obleči za v službo. Glede na delovno mesto je seveda tudi odvisno, kakšna oblačila in obutev boste izbrali. Če ste del oglaševalske ali medijske agencije imate veliko več svobode pri izbiri kakor v primeru, da je vaša poslovna funkcija v odvetniški pisarni ali bančništvu. Potrebno se je znati zliti s službenim okoljem in poslovno modo podjetja.

Naš današnji predlog poslovnega stila je primeren tako za zelo resna in zaprta delovna mesta kot tudi za tista bolj sproščena in razgibana. Bel suknjič je kos, ki ga vsaka ženska enostavno mora imeti v svoji garderobni omari. Lepo se poda s skoraj da vsakim izbranim spodnjim delom, mi pa ga danes kombiniramo z rjavimi elegantnimi hlačami. Za popestritev in morski pridih smo dodali temno modro in belo barvno kombinacijo pik in črt, ki letos preplavljajo Marina Yachting kolekcijo pomlad-poletje 2015. Celotni stajling smo začinili s čevlji s platformo in rdečo svileno rutko.

Kaj pravite? Bi tale izbor bil primeren za delovni dan v vaši pisarni?