MARINA YACHTING PREDSTAVLJA: BLACK STORM PROJECT

screen-shot-2016-10-03-at-12-50-33 Marina Yachting, vodilna italijanska blagovna znamka s pomorsko elegantnimi oblačili to jesen ponosno stopa v partnerstvo s studiem Griffin – znamki sta skupaj ustvarili kolekcijo, ki pod imenom Black Storm Project predstavlja osem izjemnih zimskih vrhnjih kosov.

Ideja, ki stoji za projektom Black Storm, je bila ustvariti 3 ženske in 5 moških tehničnih vrhnjih delov oblačil s sodobnim pridihom, v katerih bo uporabniku tudi v ledenem zimskem času prijetno toplo. Ime Black Storm Project izraža strategijo preživetja v ekstremnih razmerah ali neke vrste boj proti vremenskim vplivom.

Za ustvaritev te kolekcije so svoja znanja in izkušnje združili oblikovalci obeh blagovnih znamk, ki so se pri kreiranju ozirali na pozicijo, ki jo ima človek v naravi, katera pa je lahko tako prijetna kot tudi nezaželjena.

Pod vplivom plime sedmih morij sta Marina Yachting in Griffin Studio oblikovala genialno in praktično linijo park in jaken. Vrhnja oblačila Black Storm so ustvarjena iz tehničnih materialov, kot so teflonsko obdelane tkanine, vodoodbojna volna z laminirano podlogo in visoko zmogljiv najlon, kar oblačilom omogoča, da dihajo in ne prepuščajo vode. Teh posebnih osem kosov vsebuje tudi premišljene pametne detajle, kot so: lepljeni šivi in zadrge, diskretno prilagodljivi pasovi in elastični nastavki na gumbnicah. Te lastnosti oblačilom zagotavljajo izolacijo, vodo-tesnost, optimalno zaščito, zračnost in navsezadnje tudi izjemno udobje. Neomajni Marina Yachting logotip ponosno izstopa kot plapolajoča zastava na podlogi, potiskani z valovi razburkanega morja, ki neusmiljeno bijejo ob skale in tako ustvarjajo oblake pene. Elegantne in prefinjene linije popolno združujejo dediščino Marine Yachting z občutkom za inovacije studia Griffin.

Linija Black Storm je na voljo v trgovini Marina Yachting, Novi trg 6, Ljubljana.

black-storm206756-cmyk black-storm207013-cmyk black-storm207200-cmyk black-storm207260-cmyk black-storm207471-cmyk black-storm207532-cmyk black-storm207714-cmyk

O studiu Griffin

Studio Griffin je pred 20-leti ustanovil Anglež Jeff Griffin. Je mednarodno prepoznaven po sodobnem pristopu do modnega oblikovanja, občutku za inovacije, svojih izjemnih zaključkih in visoko tehnoloških kreacijah. Ekipa je vedno na preži za svežimi idejami in novimi tehnologijami za oblikovanje kolekcij športnih oblačil z vojaškim pridihom. S svojimi bogatimi izkušnjami Griffin sodeluje z mnogimi priznanimi italijanskimi znamkami.

O Marini Yachting

Marina Yachting je ikonična znamka oblačil z mornarskim pridihom. S svojimi klasičnimi, a kljub vsemu inovativnimi kroji in tehničnimi tkaninami je resnična modna legenda s 130-letno tradicijo, za kar zasluga gre ustanovitelju z revolucionarno vizijo, ki sliši na ime Nicolò Gavino. Danes se Marina Yachting lahko pohvali s prisotnostjo v več kot 40 državah, s 700 distribucijami, 29 franšizami in 83 trgovinami v nakupovalnih centrih. Znamka je najmočnejša v Italiji, njena prepoznavnost pa vse bolj narašča v Franciji, na Japonskem, v Koreji, Rusiji in na Kitajskem.