Marina Yachting: zima po moško

robert_h_1robert_h_2 robert_h_3 robert_h_4 robert_h_5 robert_h_6 Zdaj pa je zima že kar dobro potrkala na naša vrata in ta vikend so končno zapadle letošnje prve snežinke! Kako čarobno. V teh mrzlih zimskih dneh smo ponavadi ženske tiste, ki jih vedno zebe, medtem ko moški vztrajajo, da jim je toplo, vse dokler temperature ne padejo pod ničlo. Da bo tako enim kot drugim v mrzlih dneh prijetno toplo, pa bodo poskrbela topla in kakovostna Marina Yachting oblačila.

Tokrat smo ponovno za stilsko idejo vprašali Roberta Heningmana, lastnika priljubljenega lokala TOZD, ki obožuje modo in vedno stremi za zanimivimi in nekoliko drugačnimi modnimi kombinacijami, idejami in posebnimi kosi. V Marini Yachting je izbral 4 kose iz kolekcije jesen - zima:

  • Marina Yachting zimska jakna, je zelo topla, ne prepušča vode, njena največja prednost pa je, da ima notranji snemljivi brezrokavnik s kapuco. Brezrokvanik enostavno odstranite, če vam je prevroče oziroma ga nadenete ob nekoliko hladnejših dneh.
  • Klasične hlače - udobne in tople! V njih vas po zimi ne bo zeblo, kombinirate pa jih lahko tako s športno jakno kot tudi nekoliko bolj elegantnim plaščem.
  • Usnjeni čevlji Marina Yachting iz kolekcije jesen - zima 2015 so tako zelo udobni, kar je pri čevljih najbolj pomembno. Robert jih je izbral tudi v svojem prvem Marina Yachting stajlingu.
  • Šal s pikčastim vzorcem. Ste mislili, da so šali le za ženske? Res je, da jih ženske morda pogosteje uporabljamo, a se odlično podajo tudi k moškim stajlingom.

Vabljeni v Marino Yachting, kjer smo danes začeli z zimsko akcijo: ob nakupu 2 izdelkov ali več, prejmete 20 % popust!