Maturantski ples: kaj obleči?

maturantski-ples-3 Maturantski ples je dogodek, ki vsem maturantom ostane v spominu za zmeraj. Večer, ko se (vsaj večina) prvič v svojih mladih letih odpravi na pravi pravcati gala dogodek, kjer je eden lepše urejen od drugega in plesišče žari v soju žarometov in svetlečih se oblek. Največja dilema, ki se prične že dober mesec pred maturantskim plesom, je seveda - kaj drugega kot - "Kaj obleči"?

Trendi in modne smernice se vsako leto spreminjajo, morda je včasih veljalo pravilo, da morate na maturantski ples v dolgi, svečani obleki, a temu dandanes ni več tako. Maturantski ples je modna pista, na kateri je dovoljeno vse, edino pravilo je, da ste videti dobro in se v svoji opravi počutite odlično. Lahko si namesto dolge obleke izberete nekoliko krajšo, morda ne tako zelo strogo elegantno, ampak nekoliko bolj igrivo, veliko pa se jih odloča tudi za enodelne pajace, ki so prav tako odlična in nekoliko bolj kreativna izbira.

Spodaj vam predstavljamo 3 naše namige, za dodatno inspiracijo pa vas vabimo v MAX&Co. na Miklošičevi 1, kjer imamo še veliko kosov, primernih za dogodek, katerega slike boste z veseljem pogledali tudi čez 30 let.

maturantski-ples-1 maturantski-ples-2 maturantski-ples-4 maturantski-ples-5 maturantski-ples-6 maturantski-ples-7 maturantski-ples-9 maturantski-ples-10 maturantski-ples-11 maturantski-ples-12 maturantski-ples-13 maturantski-ples-14