Artikel tega tedna: Max&Co. plašček iz velurja

iybrani-izdelek-plasc-velur-max-1 iybrani-izdelek-plasc-velur-max-2 iybrani-izdelek-plasc-velur-max-4 iybrani-izdelek-plasc-velur-max-5 iybrani-izdelek-plasc-velur-max-6 Pri Max&Co. imamo v kolekciji jesen zima pestro izbiro plaščev, ki vas bodo greli v mrzlih jesenskih in zimskih dneh. Izbirate lahko med številnimi barvami, vzorci, kroji in materiali.

Mi smo ta teden za vas izbrali nežno rozastega. Naj zima ne bo ponovno zavita v črno sive odtenke, popestrite jo z barvami. Plašč je iz 100% volne, zelo topel in prijeten. Je elegantnega kroja, vanj se lahko popolnoma zavijete in prijetno pogrejete. Rokavi so nekoliko krajši, kar omogoča, da je lepo viden tudi spodnji kos oblačila, ki ga boste izbrali k vašemu stajlingu.

Kot smo že pisali, je modna hiša Max&Co. za predstavitev kolekcije jesen zima izbrala tri modne blogerke, vsaka predstavlja eno izmed najmočnejših kategorij kolekcije: plašče, pletenine in oblekice. Plašče boste tako videli na blogerki Hanneli Mustaparta, ki vam bo postregla s številnimi modnimi namigi in idejami.

 Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.

MAX&Co-MrandMs HolidayzComment