MAX&Co. Corolla Dress – Modne spletne serije

1234 MAX&Co. Corolla Dress – Modne spletne serije

Corolla oblekica ima prepoznavno silhueto: topel steznik, prilagojen pasu in polno krilo, ki se odpira kot cvet. Obleka je ikona ženskega stila, simbol brezčasne elegance. Obleka je v MAX&Co. stalnica že vrsto let, vedno znova pa se pojavlja v številnih različnih, tudi športnih variacijah, se nenehno razvija in prilagaja modni smernicam, narejena je iz prefinjene tkanine, krasijo pa jo originalni vzorci.

O projektu Projekt fashion web series, ki smo ga v Sloveniji poimenovali Modne spletne serije, vključuje 5 kratkih filmov, ki bodo aprila predstavljeni v digitalnem svetu MAX&Co. Nesporni protagonist in motiv vseh različnih epizod bo Corolla dress – to je obleka, ki je ikona blagovne znamke MAX&Co. Interpretirana bo na pet različnih načinov in predstavljena skozi oči petih različnih modnih ikon. Uživali boste lahko v petih epizodah z visoko stopnjo dovršenega stila, vsakodnevnih situacijah, sugestivnih fotografijah, ki na prefinjen način razkrivajo skrivnostni svet vsakega posameznega dekleta. MAX&Co. modne spletne serije so uporabile zelo inovativno pot za prikaz oblačila na način, ki v gledalcu sporoža željo po izdelku. Oblačila bodo predstavljena dinamično in moderno, v duhu blagovne znamke in v koraku z zadnjimi modnimi trendi.

Skejterka - Kozue Akimoto (Japonska) Kozue je model in igralka, ki dela z ekskluzivnimi modnimi blagovnimi znamkami in je zvezda kultnega japonskega TV šova. Zelo prepoznavna je ravno po svojem unikatnem, individualnem in popolnem stilu.

Hej, gospodična DJ-ka! - Gala Gonzalez (Španija) Gala je v centru modnega sveta, do česar jo je pripeljal njen blog, katerega lahko spremljate na www.amlul.com. Je zelo uspešen model in sodeluje ekskluzivno le z določenimi izbranimi blagovnimi znamkami in revijami. Punca je obdarjena z mnogimi talenti, prepoznavna je kot blogerka, model, DJ-ka, poleg tega pa je tudi kreativna direktorica in dizajnerka modne kolekcije. Prepoznavna je po svojem originalnem stilu oblačenja: električen, svež in kozmopolitanski.

Punca nad mestom - Linda Li (Kitajska) Svojo kariero v svetu mode je pričela s sodelovanjem z eno izmed prepoznavnejših mednarodnih prêt-à-porter hiš. Kot voditeljica oddaje o modi in lepoti na enem izmed televizijskih hiš na Kitajskem je trenutno ena večjih zvezd televizije. Njen izjemen prirojen občutek za modo je pripomogel k temu, da je postala modna ikona svoje domovine.

Okoli sveta - Vlada Roslyakova (Rusija) Vlada je ruski top model in eno prepoznavnejših imen v svetu mode. Pojavila se je na številnih naslovnicah mednarodnih modnih revij, bila je predstavnica številnihi modnih oglaševalskih kampanj ter pozirala pred objektivi največjih modnih fotografov.

Center odra - Petra Conti (Italija) Petra je visoko nadarjena klasična balerina, ki je nastopala v plesnih kampanjah po celem svetu. Ravnokar je, pri svojih komaj 26-ih, postala Prima Ballerina v Milanski La Scala. Petra Conti je tudi glavna plesalka Bostonskega Baleta. Vseh pet epizod bo posnel mladi italijanski filmski ustvarjalec, Senio Zapruder.

Modne spletne serije se pričnejo v začetku aprila, spremljate pa jih lahko na glavnih internetnih kanalih MAX&Co.: spletna stran maxandco.com Instagram @maxandco_official Facebook facebook.com/maxandcoofficial in Youtube youtube.com/maxandcoofficial.

Na družabnih omrežjih boste projektu lahko sledili pod “hashtagom” #maxandcocorolladress