Max&Co. hlače: kratke ali dolge?

1_max_co_hlace 2__max_co_hlace 3_max_co_hlace 4_max_co_hlace 5_max_co_hlace 6_max_co_hlace 7_max_co_hlace Letos je vreme zelo muhasto, danes je lahko zunaj 30 stopinj, jutri pa 17. Zato moramo vedno biti pripraljeni na hitre spremembe v temperaturah. Če se ravno odpravljate na dopust zato s seboj ne vzemite le kratke hlače, vseeno najdite tudi prostor za še kakšne dolge, ki vam bodo prišle prav ob večerih in nekoliko hladnejših dnevih. V Max&Co. kolekciji pomlad - poletje 2015 jih najdete kar nekaj, tako kratkih kot dolgih. Na voljo v različnih barvnih odtenkih, vzorcih, dolžinah.

Izbrali smo troje kratkih in troje dolgih. Med kratkimi so letošnji hit sledeče:

  • kratke hlače v peščeni barvi, odlična izbira za poletne dni. Lepo se podajo tako na športno, casual kot nekoliko bolj elegantno kombinacijo z visokimi petkami in suknjičem.
  • kratke hlače v turkizno modri barvi, v katerih boste glavna zvezda na plaži. Najlepše se ujemajo z belimi vrhnjimi topi ali majicami. Z dodatkom velikega klobuka ali ogrlice pa boste ustvarile elegantno in preprosto silhueto.
  • kratke hlače, ki so videti kot krilo so kot nalašč za športnice po duši, ki želijo svojemu stilu dodati pridih dekliškosti.

Med dolgimi hlačami pa so po izboru naših strank najbolj priljubljene sledeče:

  • nežno rumen ozek jeans. Nežna limonina pastelno rumena je odlična izbira za poletje. Dodajte lahkotno modro karo srajčko in pripravljeni ste za obisk katerega koli glavnega mesta.
  • Raztegljive poletne hlače so namenjene tistim, ki prisegate na udobje. Nežen modro zelenkast vzorec je lahkoten in izraža poletni duh. Ko jih boste poskusile, bodo to postale vaše najljubše hlače.
  • Dekliško rožnate, za nežne in romantične po srcu. Kombinirajte jih z belimi ali nežno roza toni majic ali pa s čipko.

Kateri je vaš najljubši par?