Max&Co. in instagram

liliinroza-max-1 liliinroza-max-2 Kakšni so vaši jutranji rituali? Zaupamo vam našega, vi pa povejte, če se strinjate : ) Najprej nekaj časa poležavanja v postelji in lahkotnega prebujanja, potem pa vzamemo svojega najljubšega prijatelja, mobilni telefonček in začnemo s prebiranjem jutranjih novičk, nato pa še s pregledom vseh družbenih omrežij kot so Instagram, Pinterest, Facebook. Na katerem navadno preživite največ časa? Je to morda Instagram? Nam je najljubši in tako zelo radi spremljamo te prekrasne fotografije. Zelo pogosto  je ravno to tudi tudi odličen vir inspiracije. Ko pri tistih, ki jim sledimo, vidimo kakšen lep šopek se spomnimo, da moramo v cvetličarno, ali pa ko vidimo, kaj drugi kuhajo, tako dobimo ideje tudi za svoje obroke. Nekateri pravijo, da so družbeni mediji le izguba časa, mi pa menimo, da so zaslužni za našo povečano kreativnost in izvirnost. Zanima nas tudi vaše mnenje, zato vas vabimo, da pustite svoje komentarje in nam poveste, kaj vi mislite.

Danes smo takole pripravili kolaž naših najljubših fotografij iz Instagram profila Max&Co. Upamo, da vas bodo fotografije navdihnile in vam podale kakšne odlične stilske ideje za prihajajoče poletne dni.  Tako kot na eni izmed slik Olivia Palermo nosi Max&Co. rumeno in belo črtasto oblekico, jo lahko tudi vi. Dodajte še rumene poletne sandale, črno ali modro torbico in skočite v sončen dan.

Spremljajte nas na instagramu @liliinroza in bodite v koraku z novičkami in trendi ter se prepustite uživanciji pravih modnih navdušenk.

 Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.