MAX&Co. modna zgodba: jesenska romanca

Novembrsko številko revije Grazia krasi jesenska modna zgodba, ki so jo Grazie pripravile za MAX&Co. Po besedah Grazie smo fashioniste to jesen zaljubljene v oversize, tople pletenine in vzorce, ki bodo ta letni čas naredili grafičen.Grazia je pripravila 7 jesenskih stilskih namigov. Preverite in jim sledite, da boste tudi ve blestele po zadnjih modnih trendih.

Boho stil za ves dan modna_zgodba_max_1 Letošnjo sezono bo ponovno veliko krzna, pravega in umetnega, iz katerega je tudi ta zelena MAX&Co. jakna. Barvane različice prisegajo na t. i. boho videz, ki ga lahko v trenutku prilagodite iz dnevnega s potiskanim topom in sandali v večernega s črnimi hlačami. Po vzoru osemdesetih let bodo tudi letošnjo sezono prednjačili volumni, t. i. oversize linije, ki dopuščajo veliko možnih kombinacij. Nov oversize plašč lahko kombinirate z oprijeto oblekico.

Poslovni stil 2015 modna_zgodba_max_4 Za službene opravke je dober in racionalen nakup bela srajca. Lahko je krojena malce drugače ali obogatena s kakšnim posebnim detajlom, kot je na primer čipka. Zraven izberite krilo, ki mora biti letošnje leto plisirano in se ogrnite v topel plašč, ki je pika na ‘i’ vaši eleganci, ko ga takole ogrnete čez rame.

RetRo stil z gRafiko modna_zgodba_max_5 Brez grafičnih potiskov letošnjo zimo ne bo šlo. Pazite le, da vzorec previdno dodajate. En kos, na primer srajca ali oblekica, bo več kot dovolj, za kombiniranje pa izberite drugi kos v eni barvi. Naša prva misel je živo rumen plašč.

Eleganca v denimu modna_zgodba_max_6 Denim je edini material, ki je in bo vedno zmagovalec. Zakaj? Ker zadovolji okusu vseh starosti, deluje mladostno, neobremenjeno in kultno, zato si brez slabe vesti omislite nove jeans hlače. Za poslovne sestanke zraven oblecite srajco in plašč.

Razigran in mladosten stil modna_zgodba_max_7 Tople, mehke in izjemno ženstvene pletenine naj bodo v nežnejših odtenkih slonokoščene, svetlo sive ali v pudrastih odtenkih. Pulover lahko nosite zraven jeansa in tudi s krilom, z njim pa boste pomladile svoj ženstveni stil.

Stil iz sedemdesetih modna_zgodba_max_8 Letos je veliko dolgih silhuet, dolžin, ki prisegajo predvsem na sedemdeseta leta, kot je tale modra plise obleka. Kombinirate jo lahko z nizkimi moškimi čevlji ali letošnjimi neizbežnimi gležnjarji s širšo peto.

Vsi vrhnji deli na zgornjih slikah lahko ta teden v MAX&Co. postanejo vaši za 20 % nižjo ceno.

Modno zgodbo je za MAX&Co. pripravila Grazia Slovenija. Fotografije: Žiga Mihelčič Styling: Barbara Žgalin Model: Alma Tana Jakos (Immortal Model Management) Asistent fotografa: Luka Svetic Ličenje: Tjaša Marin Pričeska: Eva Malnar iz Frizerskega salona Mali