MAX&Co. nova kolekcija: ulični stil

maxandco_1 maxandco_2 copy maxandco_3 maxandco_4 maxandco_5 maxandco_6 Nova MAX&Co. kolekcija predstavlja tudi ulični stil. Vsako uspešno, delovno dekle se dan za dnem spopada s podobnimi vprašanji in razmišljanji: le kaj obleči za v službo, da bo stilska izbira primerna tako za v pisarno, kot tudi med kosilom s sodelavko ter na koncu še za druženje s prijateljicami po službi. MAX&Co. v sezoni jesen - zima 2015 predstavlja kar nekaj namigov in nasvetov, ki vam bodo v pomoč ob jutranjih dilemah. Najdete jih v novem katalogu - oglasite se v naši trgovini in si zagotovite svoj izvod, katerega naslovnico krasi Olivia Palermo.

Romantični žakardski vzorec v barvah razkošnih draguljev se popolnoma enostavno sreča z jeansom in skupaj tvorita zanimivo in pristno modno zgodbo. Prihajajoča sezona je posvečena zanimivim in nekoliko drugačnim kombinacijam, ki se tvorijo med prepletanjem luksuznih materialov z vsakdanjimi in ustvarjajo ulični stil nove generacije. Gre za formulo, ki deluje odlično v vsaki situaciji. Pri MAX&Co. so sestavili stilske kombnacije za jesensko zimsko sezono, ki so ustvarjene za aktivne posameznice, ki cel dan preživite z doma. Sestavite stil, ki je ustvarjen za cel dan in se vam bo prilegal vse od jutranje poti v službo do večernih veselih uric ob koktajlu. Kot kameleonka se lahko stilsko preobrazite v nekaj sekundah, le s hitro zamenjavo modnih dodatkov.

  • Zjutraj: oblecite oprijete kavbojke, vzorčasto jakno in svilen šal, ki vas  bo grel ob zgodnjih urah, ko se sonce še skriva za oblaki. V torbo spravite še kakšen kos nakita, s katerim boste zvečer lehko nadomestile šal.
  • Popoldansko kosilo: na kosilo se odpravite ležerno in sproščeno, v udobnih boyfriend kavbojkah. Zgoraj oblecite srajco, ki bo vaš look ohranila eleganten in posloven. Celoto zavijte v dolg plašč v peščenih odtenkih.
  • Vesele urice: po službi se v večini lokalov pričnejo vesele urice, ki so namenjene popoldanskemu druženju in sproščanju v družbi prijateljev. Za ta namen je MAX&Co. stilski predlog: corolla krilce v kombinaciji kašmirja.  S torbico žive barve pa boste še toliko bolj zažarele.

Oglasite se v naši trgovini in preizkusite novo kolekcijo. Če ne drugega, se oglasite vsaj po katalog, ki vam bo v inspiracijo za jesenko zimske stajlinge.

Odprti smo vsak dan od 9.00 do 19.30 ure. Samo še do petka, do konca meseca, saj z avgustom pričnemo s prenovo naše trgovine. Prenovljeni MAX&Co. bo svoja nova vrata odprl spet septembra.