3 kategorije, ki tvorijo rdečo nit Max&Co kolekcije: {plašči}

maxandco-plascki-1maxandco-plascki-2maxandco-plascki-3maxandco-plascki-4 Max&Co. kolekcijo jesen zima 2014 sestavljajo 3 kategorije, ki tvorijo rdečo nit kolekcije. To so oblekice, plašči in pletenine, več o tem ste lahko že brali na našem blogu. Danes se bomo osredotočili na plašče, saj je to eden izmed pomembnejših kosov vaše garderobe, spremljal vas bo namreč skozi celo sezono.

Max&C0. je za predstavitev treh kategorij izbral tri različne blogerke. Blogerka, ki prestavlja plašče, se imenuje Haneli Mustaparta, rojena na Norveškem, svojo kariero v svetu mode pa je začela že pri svojih 17-ih. Je dekle različnih talentov, kar ji je omogočilo uspeh v modnem svetu.  Lepotica se ukvarja z ulično fotografijo. Leta 2009 je ustvarila svoj lastni blog, kar ji je omogočilo uspeh na internetu.  Njen prirojen občutek za modo jo ustvarja kot prepoznavno modno in stilsko ikono. 

Zakaj ravno plašč? Z njim lahko v trenutku preoblikujete svoj stil – ko ga slečete, se pod njim lahko skriva čisto nekaj drugega, kot bi človek pričakoval na prvi pogled. Je absolutno obvezen artikel vaše garderobe, katerega lahko odlično kombinirate tudi z ostalimi oblačili, ki visijo v vaši omari. Dobre in napredne šiviljske spretnosti ter dinamično in sodobno modno stališče tvorita rdečo nit, ki teče skozi različne manifestacije artiklov, ustvarjenih v modni hiši Max & Co. Topli materiali in prevelik obsegi plaščev, ki so definirani s čistimi linijami skupaj tvorijo prodorno in dramatično silhueto.

Velike klasike iz preteklosti so ponovno zaživele, spet je moč zaslediti brezhibne moške linije, povezane z uporabo različnih barvnih blokov. Čudovito žensko eleganco jo je moč prepoznati v plašču v nežnem odtenku sladkarij, ki se udobno ovije okoli ženskega telesa. Ravne linije in preveliki V izrezi v sivo črnih monokromih vzpostavljajo ritem enostavnih modelov, ki jih prežemajo različni karakterji. Močne in grobe usnjene bajkerske jakne pa nepričakovano sobivajo z vsestransko uporabljenimi kristalnimi dodatki, s katerimi popolnoma presenetimo, ko odvržemo plašč! Kolekcija jesen-zima je polna presenečenj!