Max&Co. poletni festivali

1_maxandco_festival_chickolaz_1 kolaz_2 Poletje je čas počitnic, ko je dogajanje zelo pestro in se odvijajo mnogi poletni festivali. Glasbeni, filmski, plesni. Se tudi vi odpravljate na kakšnega in želite biti nadvse chic? Potem le berite dalje, danes vam  namreč predstavljamo nekaj nam najljubših, poleg tega pa smo pripravili tudi nekaj predlogov, kako se za na različne festivale obleči, da boste pritegnile pozornost mnogih.

V potovalko torej spakirajte mini krilo, svilen top, vrhnji brezrokavnik, majhno torbo, ki jo lahko obesite čez ramo in usnejne čevlje. S seboj imejte dovolj oblačil, da se boste lahko oblekle po plasteh in boste med plesom lahko vrhnjo majico pospravile v trobico.

Naj festivali v Evropi:

  • Vasto Siren festival: gre za neodvisni glasbeni festival, ki se bo pričel 23. junija v prekrasnem obalnem mestecu Vasto v Italiji.
  • Electric Castle: za ljubitelje elektornske glasbe priporočamo obisk, saj gre za odlično glasbeno izkušnjo, dogaja pa se v gradu. Festival se bo začel 25. junija, odvija pa se v Romuniji.
  • Flow festival: tudi v naši prestolnici bo to poletje dogajanje kar pestro, 26. junija se prične festival Flow, ki pa je več kot le festival. Prinaša nove poti in združuje svet umetnosti, glasbe, dizajna in navsezadnje kakovosti življenja ter seveda  zanimive ljudi.
  • Jazz festival Ljubljana: traja od 1. do 4. julija, odvijal pa se bo v Križankah. Za ljubitelje jazza in kakovostne muzike.
  • Exit Fest: 9. julija se v Srbiji prične dobro poznani Exit festival. Za tiste, ki uživate v elektronski glasbi, plesu in žuru do jutranjih ur.
  • Filmski festival v Motovunu: bo potekal od 25. do 29. julija. Odlična počitniška ideja za tiste, ki uživate v gledanju filmov.
  • Sonus Festival: odličen glasbeni festival za tiste, ki radi plešete do jutranjih ur. Odvijal se bo 16. avgusta v Zrčah na otoku Pagu.

Kaj pravite, se boste udeležili katerega? Ali morda kakšnega tretjega? Želimo vam nadvse prijetne poletne počitnice.