MAX&Co. pomlad - poletje 2018

Če je že vreme zunaj dan za dnem bolj oblačno in megleno, je treba svetlobo in barve pomladi poiskati drugje. Dolgočasno sivino lahko nekoliko prebiješ s pisanimi kosi, ki ti bodo prinesli svežo, pozitivno energijo in te napolnili z dobro voljo. Ne pusti se vremenu, ni razloga, da bi te to spravilo s tira. Pridi v MAX&Co., že ob vstopu v trgovino začutiš pomlad, svežo energijo, pisane barve in krasni vzorci iz polic žarijo kot sonce. Nova kolekcija pomlad - poletje je mladostna in igriva, v barvah, ki so jih modne smernice napovedale za top barve pomladi, modeli so lahkotno igrivi, takšni, v katerih se boš poutila dobro, mladostno in ob enem tudi sofisticirano.

Naj ti s spodnjimi slikami malce namignemo, kaj prinaša letošn ja pomlad. Za več pa si oglej MAX&Co. lookbook 1 in lookbook 2.

max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-1-780x1010.jpg

MAX&Co. Misija je narediti vsak dan nekaj posebnega in izjemnega. Ta etos je v samem središču blagovne znamke, ki zna poznano in pričakovano popolnoma preobrniti in iz tega narediti nekaj senzacionalnega.

Občuteka, ko se počutimo nekaj super posebnega ne bi smeli hraniti za posebne priložnosti. Vsaka ženska se mora vsak dan v svoji koži počutiti nekaj posebnega, izjemnega. Pri oblačenju in izbiri oblačil ter dodatkov je ponedeljkovo jutro pred službo lahko prav tako zabavno, kot sobotno večerno druženje.

Zakaj ne bi bil vsak dan izjemen? MAX&Co. verjame, da je lahko. Nikakor ni tega možno bolj nazorno prikazati, kot pri oblačilih: praktični, laskavi, nosljivi kosi, ki niso prav nič dolgočasni. Kolekcija pomlad – poletje 2018 je odlična kombinacija ustvarjalnosti in pragmatičnosti, zabave in praktičnosti, izvirnosti in klasike – to so prednosti, ki definirajo znamko MAX&Co. in vsestransko MAX&Co. žensko.

Etika podjetja MAX&Co. – »Extraordinary everyday«, ki nagovarja, da je vsak dan lahko izjemen, je odlično ujeta in predstavljena v kolekciji pomlad - poletje 2018. Ključni kosi so dobili nove dimenzije, ki se kažejo v močnih potiskih, luksuznih odtenkih, z besedo v sloganih in s premišljenimi detajli. Takšeni modni kosi sodijo v garderobo vsake moderne ženske.

Igriv duh je moč prepoznati tudi v kampanji te sezone. Charlotte Wales je v objektiv ujela modele Johanna Defant, Barbora Podzimkova in Jessica Picton-Warlow, ki dokazujejo, da je omejitev le nebo. V MAX&Co. oblačilih se vsaka ženska lahko počuti izjemno vsak dan.

max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-2-780x1010.jpg
max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-3-780x1010.jpg
max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-4-780x1010.jpg
max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-5-780x1010.jpg
max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-6-780x1010.jpg
max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-7-780x1010.jpg
max-and-co-slovenija-pomlad-poletje-2018-8-780x1010.jpg

Fotografije: Charlotte Wales Modni urednik: Tom Van Dorpe Art direktor: Ben Kelway Modeli: Jessica Picton-Warlow, Barbora Podzimkova, Johanna Defant Make up: Adrien Pinault Frizura: Christian Eberhard Set dizajner: Max Belhouse Casting direktor: Arianna Pradarelli