MAX&Co. popoln oktobrski stil: karo!

maxandco_karo_1maxandco_karo_2Mikro ali makro, barvni ali enobarvni, karo je v vseh oblikah in različicah najboljša izbira v mesecu oktobru. Gre za brezčasen vzorec, ki nas spremlja že od malih nog, a ga vsako sezono najdemo v nekoliko drugačni različici. V MAX&Co. je to sezono na voljo v barvni kombinaciji rdeče in mornarsko modre, črne in kraljevsko modre in pa črne in sive.

Karo oblekica je krojena ravno, da lepo pade po dolžini vašega telesa in se tako poda ne samo visokim, ampak tudi nekoliko nižjim gospodičnam. V barvni kombinaciji rdeče in temno modre je kot nalašč za jesen, saj spominja na rdeče obarvano jesensko listje. Prikupen črn ovratniček pa celoto ovije v eleganco.

maxandco_karo_5maxandco_karo_6 Karo pulover v črni in kraljevsko modri, ki je trenutno naša najljubša barvna kombinacija. Je iz alpaca volne, ki vas bo tako prijetno grela v teh hladnih dneh in ravno prav prevelik, da bo v njem nadvse udobno. Odličen v družbi elegantnega krila, kot tudi casual jeans kavbojk.

maxandco_karo_3maxandco_karo_4 Karo plašč: topel, udoben, mehek, takšen, da se vanj popolnoma ovijete in skrijete pred mrazom. MAX&Co. vsako jesen in zimo predstavi veliko izbiro plaščev v različnih barvah, vzorcih, modelih. Plašč je namreč kos, ki je skozi jesen in zimo najbolj pomemben. Nosimo ga namreč vsak dan, dan za dnem, zaradi česar ga je treba res premišljeno izbrati, poleg tega pa mora biti tudi nekaj posebnega, saj z njim zaključite svojo stilsko podobo. Naš najljubši v oktobru je karo plašček oversized modela, ki ga prepleta črn in moder karo.

maxandco_karo_7maxandco_karo_8

Klasična črna in siva kombinacija karo vzorca za tiste, ki želite biti vedno elegantne in vztrajati pri klasiki. Lepo teliran, da bo ravno prav poudaril vaše ženske obline in ravno prave dolžine, da vas bo optično nekoliko podaljšal.

Naj bo oktober v znamenju karo vzorca.