Max&Co. Spomladanski pisarniški stil

single pages-without address-G-1 krila_majckesingle pages-without address-G-22finale6 Danes vam predstavljamo poslovno modo, nekaj namigov, kaj obleči v pisarno v teh prijetnih spomladanskih dneh. Kot smo že pisali, je letos obraz blagovne znamke Max&Co. prečudovita Olivia Palermo, ki nas vedno znova navdušuje s svojim sofisticiranim stilom. Tako smo tudi današnje predloge pisarniškega stila povzeli po Olivi.

Poslovna moda je elegantna, nekoliko bolj zaprta, a vseeno zelo moderna. Z obleko nikoli ne boste zgrešile, le pazite, da sta dolžina in dekolte po bontonu: dolžina naj bo par prstov nad koleni, dekolte pa naj ne sega prenizko. Poleg klasične obleke pa vam danes predstavljamo dve fini alternativi: elegantne hlače v kombinaciji z lahkotno srajčko v pastelnih odtenkih ali pa letos tako zelo modno in trendi plisirano krilo, ki ga v Max&Co. kombiniramo z enostavnim enobarvnim topom v naravnih odtenkih. Zelo veseli smo, da je plise hit pomladi in poletja, ker je tako zelo udoben in priročen. Po pranju ga ni potrebno likati, posuši se zelo hitro in nositi takšno krilo je pravi užitek! Je lahkotno, enostavno za kombiniranje z mnogimi materiali in v njem vam nikoli ne bo vroče. Se želite prepričati? Oglasite se v naši trgovini na Miklošičevi 1 v Ljubljani, pomerite in takoj se boste zaljubili.

Za piko na i dodajte še odprte sandale z visoko peto in pas, posut s kristalčki. Ker vsaka poslovna ženska skozi dan potrebuje ogromno stvari, smo za vas izbrali enostavno usnjeno Max&Co. torbo, ki je ravno prav velika za vse, kar potrebujete, nosite pa jo lahko v roki ali čez ramo, da imate med nošenjem proste roke.

Za več slik kliknite:

Sledite Lili in Roza tudi na Facebooku