Max&Co vikend oblekica

lili-in-roza-vikend-oblekice-1a lili-in-roza-vikend-oblekice-2 lili-in-roza-vikend-oblekice-3 lili-in-roza-vikend-oblekice-4 lili-in-roza-vikend-oblekice-5 Bliža se vikend in pred vami je službena večerja, na kateri se morate pred sodelavci predstaviti v vaši najboljši luči. Odpirate in zapirate omaro, preizkušate mnoge različne kombinacije oblačil, se slačite, oblačite a nekako nikoli ne obdržite oblačil na sebi, saj se v nobeni kombinaciji artiklov ne počutite dovolj dobro in dovolj samozavestno.

Se v zgoraj opisani situaciji prepoznate? Prav gotovo vam je, kot vsaki ženski, kar dobro poznana. Zato vas z veseljem vabimo v naše trgovine, ne le Max&Co., tudi v Marini Yaching in Petit Bateau lahko najdete ogromno očarljivih oblačil za vas. Naše ustrežljive stilistke vam bodo z veseljem pomagale pri izbiri različnih artiklov, ki jih boste lahko kombinirale tudi z oblačili, ki jih že imate v svoji omari. Tako se nikdar več ne boste spopadali z zgoraj omenjenimi težavami pri ustvarjanju vsakodnevnih kombinacij.

Vabljene na obisk, ogromno različnih modnih nasvetov pa lahko najdete tudi na našem blogu, zato naj le bo na vašem dnevnem bralnem seznamu.

Oblekice na sliki:

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.