Max&Co.: Vikend razvajanje s puncami

maxandco_weekendmaxandco-weekendmaxandco-weekend Kaj pravite na vikend razvajanje s puncami? Odpravite se v SPA, na morje ali v hribe, kjer se boste počutile bolje. Možgančke dajte na off, ne razmišljajte o službah in vsakodnevnih obveznostih, le uživajte v klepetanju, opravljanju in razpravah o novih kolekcijah oblačil in obutve, trendih, ki jih prinaša jesen - zima 2016, popustih, make-upu in tračih o slavnih osebnostih. Se tudi vam sliši kot odlična ideja za preživljanje poletnega vikenda? Ne čakajte, pokličite prijateljice, določite datum, rezervirajte prostor in spakirajte. Mi smo tukaj zato, da vam pomagamo pri pakiranju.

Na sproščujoč vikend s puncami vzemite s seboj:

  • Udobne MAX&Co. superge, v katerih se boste lahko sprehajale ali pa plesale. Kombinirate jih lahko na jeans ali krilo, odvisno od počutja in stila.
  • Majčko s kratkimi rokavi: teh nikoli ni preveč. Izberite različne barve, materiale, izreze. Odlične so za stiliranje, saj jih lahko nosite na sto in en način.
  • Usnjen pas: je odličen modni dodatek, katerega funkcija je nekoč bila predvsem za obdržanje hlač na riti, že kar nekaj let pa se pasove uporablja na vse mogoče načine. Uporabite ga za zožanje široke padajoče oblekice v pasu, saj bo tako v trenutku dobila drugo obliko.
  • Udobne kavbojke: kavbojke so kos, ki ga morate enostavno spakirati kamorkoli se odpravljate. Izberite takšne, v katerih se počute samozavestno in udobno. V MAX&Co. kolekciji jih je kar nekaj (sedaj na voljo tudi po 30 % nižji ceni!).
  • Svilen top: je hit letošnjega poletja. Naš najljubši je nekoliko odrezan, plisiran in v barvi pistacijinega sladoleda.
  • Oversize srajca: ste jo vzele iz fantove omare? Verjetno sploh ni pazil, a vseeno, raje jo vrnite na svoje mesto in si privoščite svojo. Odlična izbira za poletne dni, ki pa vam bo prišla prav tudi v jeseni in pozimi, le da jo boste takrat kombinirale s toplim puloverjem.

Želimo vam prijetno in razigrano druženje s prijateljicami. Uživajte!