MAX&Co. zimske pletenine

liliinroza_pletenine_1 Zima je čaroben čas različnih zimskih radosti. Čas, ko se ogrnemo v tople pletenine, čas za postavljanje in krašenje božičnega drevesca, za vročo čokolado, babičin čaj, dolge sprehode po zasneženih gozdovih, sankanje, kepanje, uživanje v plastenju številnih toplih in pisanih oblačil, ki popestrijo sive mrzle dneve. Zima je nekaj posebnega in imamo jo radi, saj v modnem svetu ponuja nešteto možnosti za različne, zanimive stajlinge, s katerimi se lahko igramo.

Predvsem pa je zima tudi čas za pletenine, tanjše, debelejše, enobarvne, pisane, z vzorci ali brez. Najraje od vsega pa imamo kašmir. Ker je tako zelo mehek in prijeten za nošenje. Pletenine pričarajo čudovit občutek topline, udobja, mehkobe in nas popeljejo v čarobno leseno gorsko kočo, v kateri uživamo ob opazovanju živega ognja, ki gori v kaminu. V ozadju se sliši prijetna nežna glasba, skozi okna pa je videti zasneženo pokrajino. Prava zimska pravljica.

liliinroza_pletenine_2 liliinroza_pletenine_3 liliinroza_pletenine_4 liliinroza_pletenine_5 liliinroza_pletenine_6 liliinroza_pletenine_7 liliinroza_pletenine_8

V MAX&Co. smo danes pričeli s prednovoletnim popustom: v naši trgovinici velja 30 % popust na vso kolekcijo jesen-zima 2015. Obiščite nas in si priskrbite kakšen kos, ki bo prijetno popestril vaše zimske stajlinge.