Modna zgodba z naslovom Dragon Style Z

LiliinRoza_MAX&Co_modna_1 Ste že zasledili prenovljeno izdajo revije Modna, ki je pričela izhajati v letošnjem letu in prodajne police preseneča s svojo zanimivo in privlačno naslovnico? Naslovnica je namreč čisto prazna in v celoti obarvana v eno barvo. Zaenkrat lahko najdete belo, roza in rdečo, kakšna bo naslednja pa še ni znano. Revija nam je všeč, ker je nekaj posebnega in v njej prevladuje kreativna vsebina in čudovite, nekoliko drugačne fotografije, predvsem pa povsem svež in zanimiv pristop do mode.

V rdeči številki revije Modna lahko zasledite tudi čudovito modno zgodbo z naslovom Dragon Style, ki jo je pripravil nadvse kreativen dvojec: Špela Jambrek, ki že od nekaj diha z modo in pripravlja čisto posebne stajlinge, ki nas vedno znova navdušijo in fotograf Matija Tomc.

Modna zgodba Dragon Style Z:

To je  zgodba o dekletu, ki hodi po svetu v iskanju sedmih mitoloških zmajevih krogel, s katerimi namerava priklicati svetega zmaja, da ji uresniči skrito željo po svetovni nadvladi. Dekle že kmalu po začetku misije spozna, da zmajeve krogle sploh niso resnične, temveč obstajajo zgolj v znanem japonskem manga stripu. Svojo željo po svetovni nadvladi mora naposled zadovoljiti s prebiranjem azijskih stripov, nakupovanjem hrane in pijače ter dinamičnim menjavanjem stilske podobe.

LiliinRoza_MAX&Co_modna_2 LiliinRoza_MAX&Co_modna_3 LiliinRoza_MAX&Co_modna_4

  • Fotografije: Matija Tomc
  • Kreativna zasnova in stiliranje: Špela Jambrek
  • Ličenje: Maja Drab
  • Frizura: Luka Korošec
  • Model: Kaja Leban (Immortal Models Management)
  • Lokacije: Asia Supermarket Ljubljana