Na kavo v pižami?

maxandco_lili_in_roza_pizama_1 maxandco_lili_in_roza_pizama_2 maxandco_lili_in_roza_pizama_3 maxandco_lili_in_roza_pizama_4 maxandco_lili_in_roza_pizama_5 maxandco_lili_in_roza_pizama_6 maxandco_lili_in_roza_pizama_7 maxandco_lili_in_roza_pizama_8 Verjetno ima vsaka od nas kdaj dan, ki bi ga najraje preživela kar v pižami, saj so te tako mehke, tako udobne in prijetne. Morda ste kdaj razmišljale, da bi v njej tudi zapustile stanovanje? No ja, morda bi bilo še kolikor toliko normalno v pižami po jutranjo kavo ali špancir s kužkom, če pa bi tako oblečeni prišli v pisarno, pa bi to bila že druga zgodba. Najverjetneje bi se sodelavci spraševali, ali je z vami kaj narobe : ).

A kot vedno tudi v tem primeru obstaja alternativa: nadvse udobna in prijetna oblačila, ki so kljub svojemu pižamastemu občutku videti elegantna in v katerih boste blestele ne le na kavi, ampak tudi v pisarni.

Da bo udobje na prvem mestu, je naša Ina Šercelj iz MAX&Co. sestavila tri "pižamaste" stajlinge, ki jih najdete pri nas na Miklošičevi 1.

Kateri vam je najljubši?