Nadia Fairfax predstavlja poletni stilski vodič

Vam je ime Nadia Fairfax kaj znano? Če vas modni svet vsaj malce zanima (kar verjamemo, da vas, če berete tele vrstice), ste zanjo gotovo že slišali in vas je miška že zanesla na njen čudovit blog.

Nadia Fairfax in njene prijateljice vas vabijo na pool party, da skupaj z njimi praznujete prihod poletja. Navdihujejo s stilskimi idejami in namigi ter vam dovolijo, da jih skopirate v svojo poletno garderobo. Od mini obleke s cvetličnim potiskom do romantične maxi lanene obleke, prikazujejo vam, kako kombinirati najodmevnejše MAX&Co. kose tega poletja. Naj bodo to počitnice, ki si jih boste zapomnile in se o njih s svojo družbo prijateljic še dolgo pogovarjale.

Tudi na bazen v stilu

Želite doseči cool poletni videz? Naš prvi nasvet je uporaba kreme za sončenje z visokim zaščitnim faktorjem, saj močno opečena polt že dolgo ni več v modi (da zdravja in negativnih učinkov sonca na vašo kožo niti ne omenjamo), raje se zasdržujte v senci košatih dreves in obraz skrijte pod ogromen slamnik. Obleka s cvetličnim potiskom, črtaste široke hlače ali lahkotno laneno krilo, vse lahko kombinirate z udobnimi snadali - pri MAX&Co. smo jih popestrili z igrivimi cofki. Dodajte še velika sončna očala, brisačo in kopalke pa napokajte v veliko torbo iz džinsa.

Podrobnosti, ki ustvarjajo razliko

Poletje 2017 bodo zaznamovali sandalčki z resicami, večbarvni džins in sproščen nasmeh z vetrom v laseh. Naj bodo letošnje počitnice nepozabne.