MAX&Co. nagradna igra

Juhu, tukaj je nova nagradna igra! Oglasite se v MAX&Co., posnemite fotko in osvojite svoj najljubši kos. max_nagradna_igra_4

MAX&Co. to jesen pripravlja privlačno nagradno igro, v kateri lahko z malo sreče osvojite svoj najljubši MAX&Co. kos! Kolekcija jesen-zima 2015 vas bo zapeljala s svojimi skrbno izbranimi kosi, kakovostnimi materiali in čudovito barvno paleto. Obraz kolekcije je Olivia Palermo, ki prisega na dodajanje osebne note pri stiliranju in na plastenje krojev v mrzlih mesecih.

max_nagradna_igra_3

Kako sodelovati:

Oglasite se v naši prenovljeni MAX&Co. trgovini na Miklošičevi 1 v Ljubljani, izberite kos, ki vam je najbolj všeč in si ga želite imeti v svoji garderobi ter v njem posnemite fotografijo. Sestavite lahko tudi celoten stajling z oblačili MAX&Co., prijazno osebje v trgovini pa vam bo pri tem z veseljem pomagalo.

Fotografijo nato pošljite na Elle uredništvo preko MMS sporočila na telefonsko številko 051 681 121 ali na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si in si tako zagotovite sodelovanje v nagradni igri. Pripišite tudi svoje podatke in kateri kos* želite imeti, v kolikor boste zmagovalka. S poslanim mms ali elektronskim sporočilom se strinjate s splošnimi pogoji nagradne igre. *Vrednost izbranega kosa je do 200 eur prodajne cene, brez popusta. Izbrani kos mora biti iz kolekcije jesen - zima 2015.

Na FB strani Elle Slovenija bo objavljena galerija fotografij vseh sodelujočih, zmagovalka pa bo tista, katere fotografija bo prejela največ všečkov oziroma katere stajling bo najbolj kreativen.

Končno zmagovalko bo izbrala ELLE komisija, objavljena pa bo 15.12.2015 na FB Lili in Roza.

Srečno!

Spodaj pa še nekaj inspiracije za fotografiranje:

max_nagradna_igra_1 max_nagradna_igra_2 max_nagradna_igra_5 max_nagradna_igra_6 max_nagradna_igra_7