Nakit Swarovski x MAX&Co.

lili-in-roza-max-and-co-swarovski-1 Nakit Swarovski verjetno vsi poznate in ga, tako kot mi, obožujete zaradi bleščečih kristalov, po katerih je poznan. Lani jeseni je znamka MAX&Co. stopila v sodelovanje z znamko Swarovski in nastala je čudovita kolekcija nakita za ženske, ki želijo očarati. S pravim kosom nakita lahko popolnoma spremenite svoj stajling in dodate piko na i.

Nakit je posebne vrste modni dodatek, ki se mu marsi katera težko upre. Namreč ni trenutni modni preblisk in nekaj, kar kupujete mimo grede, ampak je kos, v katerega se morate zaljubiti. Ko vam ob pogledu na tisto bleščečo verižico, zapestnico ali krisalne uhane zaigra srce, potem veste, da je to kos, ki vas bo osrečeval in izpopolnjeval še dolga leta. Nakit ponavadi nosi s sabo tudi zanimivo in čustveno družinsko zgodbo, saj se prenaša iz mater na hčere in vsaka se z nasmehom na ustnicah spominja, ob kateri priložnosti ga je nosila.

Morda bo danes vaša nova MAX&Co. x Swarovski verižica čez nekaj let spremljala vašo hči na njen maturantski ples. Pustite času, da zapiše zgodbo vašega nakita.

lili-in-roza-max-and-co-swarovski-2 lili-in-roza-max-and-co-swarovski-3 lili-in-roza-max-and-co-swarovski-4 lili-in-roza-max-and-co-swarovski-5 lili-in-roza-max-and-co-swarovski-6 lili-in-roza-max-and-co-swarovski-7 lili-in-roza-max-and-co-swarovski-8