Novo v Marini Yachting: zapestnice Sailbrace

1_liliinroza_sailbrace V Marini Yachting imamo nekaj čisto novega: zapestnice Sailbrace! Ste jih že videli? Gre za preprosto zapesnico, ki je sestavljena iz minimalistične vrvice (ki je na voljo v več različnih barvah) in  sidra. Sidro lahko izberete zlato ali srebrno, barve traku pa so na voljo v beli, temno modri, črni in rdeči.

2_liliinroza_sailbrace 3_liliinroza_sailbrace

Zapestnice Sailbrace odlikuje moderen, minimalističen dizajn z unikatno izdelanim sidrom in vrvico. Sidro je povezano s pletenimi vrvmi v različnih barvah in se odlično poda na vsako zapestje. Zapestnica je skrbno spravljena v lični embalaži, v kateri je tudi prostor za posvetilo, kar zapestnico Sailbrace neredi kot odlično idejo za darilo. Celotna ideja, ki stoji za blagovno znamko je, da je Sailbrace zapestnica ustvarjena, da nosi posebno sporočilo oziroma močan pomen v vašem življenju. Sailbrace simbolizira moč in stabilnost, izraža prav posebno vez z nekom ali z nečim, kar vas drži na določene mestu oziroma kraju, ne glede na to, kako zahtevne postanejo stvari.

4_liliinroza_sailbrace

Sailbrace tim stremi k temu, da ustvarjajo kakovostne zapestnice minimalističnega videza, ki so dizajnirane na način, da pašejo k čisto vsakemu stilu. Elegantna, a še zmeraj nekoliko športna se bo neopazno prikradla v vaš vsakdanji stil. Majhna zapestnica, ki nosi močan spomin na nekaj, česar nikoli ne želite pozabiti.

5_liliinroza_sailbrace

Zapestnice Sailbrace se izredno lepo podajo k oblačilom Marina Yachting, blagovni znamki pa povezuje ljubezen do morja ter poudarek na minimalizmu in kakovosti. Oglasite se in jo poskusite, odprti smo tudi med vikendom, v soboto od 9. do 17. ure, v nedeljo pa od 10. do 14. ure.