Oblekice za male princeske

za_deklicepetit_bateau_oblekica_puncke_1 petit_bateau_oblekica_puncke_2 petit_bateau_oblekica_puncke_3 petit_bateau_oblekica_puncke_4 za_novorojencicepetit_bateau_oblekica_puncke_5 petit_bateau_oblekica_puncke_6 petit_bateau_oblekica_puncke_7 petit_bateau_oblekica_puncke_8 December je tukaj, ta čarobni praznični čas in tudi obdobje številnih prijetnih zabav. Največjo zabavo in odštevanje do novega leta vedno tako nestrpno pričakujemo in seveda tudi želimo, da je ta dan nekaj prav posebnega. Poleg vsega ostalega pa mora biti seveda tudi izbira obleke posebna in najbolje, da že kar počasi začnete razmišljati, kaj boste za najdaljšo noč v letu oblekli vi in kako boste oblekli vaše najmlajše.

Petit Bateau je letos pripravil posebno linijo novoletnih oblekic za novorojenčice in za deklice. Oblekice so udobne, bombažne, a kljub temu praznične, s širokimi krilci, volančki, mašnicami in bleščečimi vzorčki.

Izbrali smo jih nekaj za novorojenčice in nekaj za punčke. Katero boste izbrali za svojo princesko?

Obiščite nas v trgovinici Petit Bateau na Starem trgu 30, v prazničnem decembru pa imamo tudi praznični urnik: v soboto, 5.12. bomo z vami od 9:00 do 17:00.

Se vidimo!