Oh, te črte!

liliinroza_pb_crte_1 Zaljubljeni v črte? Vsekakor. Črte so vzorec, ki traja in traja in je v svetu mode prisoten že vrsto let. Črte so vsestranske in ponujajo tisoč in eno kombinacijo. Največkrat jih je moč najti v mornarskem duhu, v temno modri in beli barvni kombinaciji. Take ima najraje tudi ena izmed treh naših znamk, Petit Bateau, saj so tudi njen zaščitni znak.

Bela in temno modra črtasta majica je del vsake Petit Bateau kolekcije. Poleti je na voljo v bombažni različici, pozimi pa jo lahko zamenjate s črtastim puloverjem. Črte letos krasijo tudi podlogo jesensko - zimskega temno modrega plaščka. To morate videti, zagotovo se boste zaljubile na prvi pogled.

liliinroza_pb_crte_2 liliinroza_pb_crte_3 liliinroza_pb_crte_4 liliinroza_pb_crte_5 liliinroza_pb_crte_6 liliinroza_pb_crte_7 liliinroza_pb_crte_8

Pri črtastih oblačilih ne gre zgolj za trend ampak za klasiko, ki traja leta in leta. Izberite črte danes in jih nosite še dolga leta. Super je tudi, ker so črtasta oblačila zelo hvaležna za nošenje, enostavno jih je kombinirati tako na jeans kot tudi na nekoliko bolj elegantne stajlinge.

Oglasite se v naši trgovinici Petit Bateau in izberite svojo najljubšo črtasto majčko za vas in vaše male junake.

Naj črte popestrijo vaš vsakdan.