Oh, ti sobotni dopoldnevi

Liliinroza_maxandco_vikend_1 Liliinroza_maxandco_vikend_2 Liliinroza_maxandco_vikend_3 Liliinroza_maxandco_vikend_4 Liliinroza_maxandco_vikend_5 Liliinroza_maxandco_vikend_6 Liliinroza_maxandco_vikend_7 Liliinroza_maxandco_vikend_8 Oh, ti sobotni dopoldnevi! Kako jih najraje preživljate? Če vprašate nas, najprej obožujemo dolgo poležavanje v postelji in vstajanje brez budilke. Ko po napornem tednu v soboto zjutraj tako zelo paše še kakšno urico dlje ostati pod toplo odejo in nekoliko podaljšati prijetne sanje. Ko iz kuhinje zadiši po sveže zmleti kavi in doma spečenih rogljičkih. Umirjeno in počasi se tako prebudimo v nov dan in odpravimo proti mestu, na čaj s prijateljicami in dolg klepet, da nadoknadimo vse med tednom zamujene pogovore. Nato pa na tržnico, po sveže cvetje in sezonsko sadje in zelenjavo. Sobota je dan, ko si lahko privoščimo eksperimentiranje v kuhinji, saj se nikamor ne mudi in lahko v miru preizkušamo vse recepte, za katere med tednom ni bilo časa.

Za sproščeno preživljanje vikenda je naš najljubši outfit prav takšen: sproščen, ležeren in udoben, a še vedno šik. Za prve nekoliko hladnejše jesenske dni smo izbrali:

  • oprijete kavbojke, ki se prilegajo kot ulite in se v njih počutimo tako fino,
  • črno majico z bleščečimi dodatki, ki celoti dodajo nekoliko elegantnega pridiha,
  • klasično črno usnjeno jakno, s plišastno notranjosto, tako da nam tudi hladen vetrič ne bo pokvaril odličnega vzdušja,
  • črne gležnjarje s špičasto konico, v katerih noben sprehod ni predolg, saj so tako zelo udobni,
  • majhno olivno zeleno torbico z zabavnim napisom, kot se za zabavni vikend tudi spodobi: "run baby run".

Kako so videti pa vaši najljubši sobotni dopoldnevi?

Stilsko kombinacijo sta izbrali Sanija Reja Aske in Maja Jerman.

Na fotografijah: Anja Novak.