Oktober: 7 kosov, ki jih potrebuješ ta mesec

max-oktober-top-kosi-1-780x1170.jpg

Oktober je letos čudovit. Tako toplo ni bilo že dolgo, kar je super za nošenje lahkotnih jesenskih krilc, pisanih puloverjev, pastelnih srajčk in čevljev, ki niso namenjeni deževnemu vremenu.

Danes smo zate izbrali 7 naših najljubših kosov, ki bodo lepo popestrili tvoje jesenske stajlinge:

1. Karo pulover. Ni čisto pravi karo v klasičnem pomenu besede, pulover s pletenimi kvadrati, v temno modri in roza kombinaciji, ki daje nekoliko karo pridiha. Odličen za hladna jutra in večere, spodaj pa obvezno dodaj lahko srajčko, ki bo pri 20 stopinjah čez dan povsem dovolj.

2. Čeveljci na špico. Okroglih klasičnih balerink smo se vsi že naveličali, zato bodo čeveljci na špičko svež pridih v tvoji omari. Kombinacija črne in bakrene pa je ravno prav prestižna, da jih lahko nosiš tudi s kavbojkami, pa boš dosegla elegantnost sproščenega stajlinga.

3. Pudrasto roza majčka z mašnico, za »Barbie« učinek. Nežni pastelni toni se odlično podajo z močnimi, težkimi jesenskimi barvami in materiali.

4. Karo krilo. Kdaj, če ne zdaj. Jesen je odličen čas za nošenje kril. Super je, ker lahko jeseni h krilu kombiniraš tudi žabice (za katere je poleti prevroče). Tudi v temle krilu se prepleta nežno pudrasto roza barva, ki je še vedno pravi »hit«. Odlično pa ne gre le s temno modro, ampak tudi z rdečo!

5. Vzorčast pulover. Vojaško zelena, v katero je prepletena kombinacija nežno roza in temno modre. Ta pulover je eden naših najljubših v trgovini ta trenutek.

6. Torbica za vse priložnosti. V MAX&Co. je to jesen precejšen poudarek na torbicah in izbira je zelo pestra. K današnjemu stajlingu pa nam je najbolj pasala tale, saj se prijetno dopolnjuje s puloverjem.

7. Jeans. Težko je najti dobre kavbojke, s tem problemom se srečujemo na dnevni ravni. Če iščeš takšne, ki bi se ti prilegale kot ulite in želiš, da so iz tiste najbolj pristne barve džinsa, potem smo našli prave zate.

Vseh 7 kosov najdeš v MAX&Co., pridi jih pomerit.

max-oktober-top-kosi-2-780x1170.jpg
max-oktober-top-kosi-3-780x1170.jpg
max-oktober-top-kosi-4-780x1170.jpg
max-oktober-top-kosi-5-780x520.jpg
max-oktober-top-kosi-6-780x1170.jpg
max-oktober-top-kosi-7-1-780x1170.jpg
max-oktober-top-kosi-8-780x581.jpg

Fotografije: Urška Pirjevec.