Olivia Palermo: 8 kosov, ki jih najdete v njeni omari

liliinroza_maxandco_aw16_1 Olivia Palermo je tudi to sezono obraz kampanje MAX&Co., o tem smo na našem blogu že pisali, nismo pa vam še zaupali, katerih 8 MAX&Co. kosov je Olivia prenesla v svojo omaro. Preverite spodaj.

olivia_omara_1

Vezena bluza

Bluza iz tkanine sablé, s čudovitimi vezeninami na sprednji strani in sproščenim rezm. Visok ruski ovratnik, odprtina v obliki solze na hrbtni strani in 7/8 rokavi naredijo bluzo nekaj posebnega.

Palazzo hlače

Hlače iz envers saten crêpe tkanine. Široke po vsej dolžini, z visokim pasom, francoskimi žepi in skrito stransko zadrgo.

olivia_omara_2

Svilena srajčka z mašnico

Srajca iz crêpe de Chine svile, ravnega, sproščenega reza. Klasičen ovratnik in manšetni rokavi naredita srajco resno, mašna pa ravno prav igrivo.

Usnjeno krilo

Krilo A oblike iz mehkega bordo kozjega usnja. Sega do sredine stegna in v kombinaciji z različnimi žabicami jo lahko nosite na različne načine.

olivia_omara_3

Elegantna bluza s ptički

Bluza iz tkanine sablé, s čudovitimi vezenimi ptički na sprednji strani in sproščenim rezm. Visok ruski ovratnik, odprtina v obliki solze na hrbtni strani in 7/8 rokavi naredijo bluzo nekaj posebnega.

Hlače s kontrastnimi robovi

Hlače, narejene iz raztegljivega tehničnega blaga. Široke, ravne hlačnice segajo nekoliko nad gležnji. Zaobljena žepa s kontrastnim robom pa jim dajeta pridih sproščenosti.

olivia_omara_4

Uhani

Elegantni viseči uhani, namenjeni k večernim oblekam in svilenim srajcam. Z njimi boste popestrile svoj videz in očarale.

Pea-Coat

Kratek plašček z dvorednim zapenjanjem v bež in bordo karu. Odličen kos za ustvarjanje romantičnih jesenskih kombinacij.