Olivia Palermo o njenem stališču do sodobne garderobe

SHOT_07_180_V5.tif

Olivia Palermo se je rodila v New Yorku. Je modna svetovalka, model in izvršni urednik. V svoji modni karieri je sodelovala s priznanimi imeni in znamkami modnega sveta, kar ji je tudi omogočilo, da je postala  mednarodno priznana modna ikona, ki navdihuje ženske vseh starosti po celem svetu.

SHOT_06_177_V5_EXT.tif

Zaradi svoje svetovne prepoznavnosti in občutka za stil je bila izbrana za ambasadorko Max&Co. kampanije pomlad / poletje 2015. Z  njenim pogledom na modo in izredno estetiko skušajo zgraditi nove kodekse mode in ponovno postaviti pravila oblačenja. Kako biti ''chick'' vsak dan. Njen brezhiben občutek za stil navdihuje ženske po vsem svetu. Sama pravi, da zanjo beseda stil pomeni neodvisnost. Oblačiti se moremo zase saj se tako počutimo sproščene in bolj samozavestne. Njena garderoba ima zavidljive kose, ki jih je zbirala več let, rada meša klasiko in eleganco in tako doseže eklektičen videz.

SHOT_06_177_V5_EXT.tif Kako kombiniramo oblačila na črte? Tako, da dodamo še črt.

9

Olivia zna kreirati svoj modni stil na spontan način. To ni samo zlaganje kosov oblačil, ki jih po kakršnem koli ključu lahko kombiniramo, gre za dolgoletno zbiranje modnih kosov, ki gradijo vašo garderobo. Skozi leta si je zgrardila eklektično  zbirko oblačil, ki vsebuje tako prestižnejše kose kot osnovne kose oblačil.

Shot_26_006.tif Modni dodatki, so nepogrešljiv kos, ki poživi celotno modno kombinacijo.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.