Olivia Palermo: predogled nove MAX&Co. kolekcije pomlad-poletje 2017

olivia-max-and-co-ss17-1 Predstavljamo vam prvi osupljiv predogled nove kolekcije MAX&Co. pomlad – poletje 2017, katere glavna zvezda je Olivia Palermo, ki se ji prihajajoči spomladanski bohemski look popolnoma poda. MAX&Co. ženska bo to sezono cool gospodična, zaljubljena v pravljične cvetlične potiske, ki bodo letos še veliko izrazitejši, kot so bili doslej, ne bomo jih našli le na oblekah A oblike in zapeljivih mini krilcih, temveč tudi na usnjenih Miss Juno torbicah, ki so to zimo požele tolikšno priljubljenost.

Celotna kolekcija kar kliče po toplem in sončnem vremenu. Prepleta se v veselih in živahnih odtenkih, bogata je z nasičenimi barvnimi toni koral in žafrana, živo modre in sončno rumene, kar lahko zasledite predvsem pri kosih, ustvarjenih za posebne priložnosti, kot so maxi obleke iz satena, spektakularni žakard in dodatki, ki videz zaključijo v celoto. Ta čudovita poletna barvna shema v kombinaciji s sproščeno silhueto ohlapnih kavbojk in rafiniranih jumpsuitov, ohrani kolekcijo obenem moderno in prefinjeno ter omogoča, da boste izbrane kose lahko nosile še dolgo po tem, ko bo sezone že zdavnaj konec.

Piko na i predstavljajo očala, ki pa so tudi eden najljubših Oliviinih dodatkov. Na voljo v več različicah, od trendi zaokroženih kovinskih do elegantnega, brezčasnega mačjega okvirja ali prevelikih očal v stilu 60-ih. Izbira je na vaši strani.

olivia-max-and-co-ss17-2 olivia-max-and-co-ss17-3 olivia-max-and-co-ss17-4 olivia-max-and-co-ss17-5 olivia-max-and-co-ss17-6 olivia-max-and-co-ss17-7olivia-max-and-co-ss17-8 olivia-max-and-co-ss17-9 olivia-max-and-co-ss17-10 olivia-max-and-co-ss17-11