OLIVIA PALERMO PREDSTAVLJA MAX&Co. KOLEKCIJO JESEN - ZIMA 2015

Mednarodna ikona stila Olivia Palermo je ponovno komunikacijski obraz blagovne znamke. V nadaljevanju vam predstavljamo novo MAX&Co. kolekcijo jesen - zima 2015. 1_Max&Co

Urediti se za odhod v zelo kratkem času in pripraviti na nov delovni dan pred vami postane vsako novo sezono pravi izziv. Sodobna Italijanska znamka MAX&Co. prihaja na pomoč z lepo krojenimi in skrbno narjenimi vrhnjimi oblačili, ki vam zagotavljajo udobje in sproščenost vse od jutranje kave pa do popoldanskih veselih uric po službi, le s hitro zamenjavo modnih dodatkov.

Je potrebna dodatna inspiracija? Vedno tako zelo chic MAX&Co. mednarodna ambasadorka stila Olivia Palermo – ki krasi naslovnico katalogov blagovne znamke – demonstrira, kako lahko le z nekaj planiranja, plastenja in kančkom barve popestrite hladnejše dneve s smislom.

Izdaja kataloga z naslovom ‘Pametne izbire’ z Olivio Palermo in MAX&Co. kolekcijo jesen - zima 2015 so na voljo v MAX&Co. trgovini. Digitalna edicija z ekskluzivno vsebino pa bo na voljo tudi na naši spletni strani in na družabnih omrežjih skozi sezono. 

4_Max&Co.

ZIMSKI STILSKI SEZNAMČEK

UREJANJE

Zimska jutra pomenijo manj energije. Poenostavite in olajšajte process jutranjega stiliranja in oblačenja z lepo izdelanimi in vsestranskimi kosi, ki so enostavni za kombiniranje in s katerimi je moč ustvarjati razične stilske kombinacije, poleg tega pa je nositi jih veselje – znova in znova. MAX&Co. ustvarja oblačila, ki niso trend, ampak so ustvarjena, da jih ljubite več kot le eno sezono.

5_Max&Co.

IZBRANI PLAŠČ

Izberite fantastičen plašč – eleganten, udoben in čudovito dizajniran. ‘Kakovosten plašč je vedno dobra investicija’, pravi Olivia. In tudi vaš najboljš prijatelj. Ustvarjen je, da vas varuje pred zunanjimi vplivi in nudi udobje. Da vas spremlja na vsaki vaši poti, tako v službenih oblčilih kot popoldanskem, sproščenem jeansu.

MAX&Co. plašči so zmeraj vrhunec kolekcij – pisani ali nevpadljivi, strukturirani ali nežno nestrukturirani, vedno premišljeno zaključeni, ustvarjeni za enostavno stiliranje. Izstopajoči kosi prihajajoče jeseni so letos obarvani s športnim duhom, plašč kamelje barve,  reverzimbilen plašč v kontrastni modri in zeleni barvi, čudovito teksturiran moški plašč barve žafrana in tako zelo popularen plašč iz moherja.

3_Max&Co.

PREPLETANJE KOMBINACIJ

Sledite zgledu Olivie in objemite sezono s smislom: "Najboljša stran mode je, da ji lahko pri stiliranju dodate svojo osebno noto - v jeseni se ob tem lahko še toliko bolj zabavate. Jaz vedno prisegam na plastenje,” pravi. Precej bolj pomembno kot to, da ste vedno “za instagram popolni” je, da ustvarite svojo lastno modo. “Tudi, ko življenje postane preveč zaposleno in zapleteno, mora punca vedno poskusiti biti čudovita, samozavestna in pozitivna," pravi Olivia. Morda boste na poti naredili čudno napako, ampak to je le del zabave. "Življenje je učni proces, pomembno je, da ne obžalujete in da vedno razmišljate o prihodnosti," še dodaja.

O OLIVII PALERMO

V New Yorku rojena, Olivia Palermo je modna svetovalka, stilistka, model in izvršna urednica, ki  sodeluje z najbolj prestižnimi mednarodnimi modnimi imeni in spletnimi destinacijami. Je mednarodno priznana kot modna ikona, ki skozi svoj blog navdihuje ženske vseh starosti.

2_Max&Co.

PRENOVA TRGOVINE V AVGUSTU

Obveščamo vas, da bomo našo MAX&Co. trgovino na Miklošičevi 1 v Ljubljani letos prenavljali, zato bo v mesecu avgustu zaprta. Z vami bomo spet septembra, prenovljeni, sveži in še veliko bolj modni.