Petit Bateau in Babadu: Kako osrečiti otroke?

1_petit-bateau-babadu9_petit-bateau-babadu Ker so naši najmlajši naše največje bogastvo in ker je starševska sreča pogojena s srečo otrok, vam danes v sodelovanju s trgovino otroških igrač Babadu podajamo nekaj nasvetov, kako osrečiti otroke in priklicati nasmeh na teh malih, prikupnih obrazkih.

Z našo znamko Petit Bateau smo to poletje stopili v sodelovanje s trgovino Babadu, ki je podobno kot naša tudi pravi raj za otroke vseh starosti. Babadu je svet igrač, ki ponuja veliko lepega, premišljeno oblikovanega in izbranega. Vsi izdelki, ki jih najdete v trgovinici so šik, uporabni, prijetni in prijazni ter izdelani v razmerah, vrednih človeka in narave. Babadu je svet, v katerem ima estetika izdelka največjo vrednost in prednost pred ostalim. Babadujevo poslanstvo je, da bodo vaše otroke v njihovih najlepših letih odraščanja spremljale skrbno izdelane, uporabne in lepe igrače.

Skupaj vam podajamo nekaj nasvetov, kako osrečiti vaše najmlajše:

  • Fantki so ljubitelji modre in zelene, tako jim bodo gotovo všeč kraljevsko modre kratke hlačke, v katerih bodo marširali po plaži. Za odlično poletno kombinacijo jim dodajte svetlo modro bombažno Petit Bateau majčko.
  • Prav tako jim boste nasmeh na obrazu narisali z zabavnim vzorcem različnih prevoznih sredstev, od traktorjev do avtomobilov. Vzorec je v Babaduju na voljo na kar veliko izdelkih, kot je poletna brisača, toaletna torbica, steklenička za vodo.
  • Punčke bodo očarane nad letos tako zelo popularnim vzorcem papig, ki ga v Petit Bateau najdete na številnih različnih izdelkih: majčkah, oblekicah, pižamicah, dodatkih.
  • Poleg tega pa jih boste osrečili z roza dodatki in igračami, ki jih v svetu igrač Babadu kar mrgoli.

P.S.: V Petit Bateau imamo še vedno popuste, zato se le oglasite in si kakovostna oblačila priskrbite po ugodnih cenah. Trgovinica pa je odprta tudi ob sobotah in nedeljah! Se vidimo.