Petit Bateau: Jesenski stilski namigi za deklice in dečke

petit_bateau_AW_15_1 Jesen je že potrkala na naša vrata in na vrsti so jesenski stilski namigi za naše male navihanke in navihančke. V Petit Bateau smo pripravili nekaj stilskih kombinacij za deklice in dečke. Hladne jesenske dneve popestrite s toplimi barvnimi odtenki, prevladujeta naj rdeča in rumena.

Ker so vzorci tisti, ki otroke najbolj razveselijo in popestrijo jutranji proces oblačenja, smo mislili tudi nanje. V Petit Bateau jesenski kolekciji pri deklicah prevladujejo predvsem rožnati potiski v različnih dekliških barvah, roza, rdeči, temno modri. Fantki pa se bodo pozabavali s črtastim in karo vzorcem.

petit_bateau_AW_15_2 petit_bateau_aw2015_3 petit_bateau_AW_15_4 petit_bateau_AW_15_5

Kateri stilski namig vas je najbolj navdušil?

Popoldan, ko bo vrtca in šole konec, peljite svoje malčke na vročo čokolado s smetano, da se malce pogrejete in posladkate na ta hladen dan. Nazaj grede pa se sprehodite še po čarobnem starem delu Ljubljane in nas obiščite. Vaši malčki se bodo v naši trgovini lahko zamotili z risanjem v otroškem kotičku, vi pa boste ta čas lahko izbirali mehka, udobna in topla jesenska oblačila, z našo prijazno pomočjo, seveda.

Se vidimo, do takrat pa lep pozdravček.