Petit Bateau kolekcija za novorojenčke

pb_6202_pb_newborn 3_pb_newborn 4_pb_newborn 5_pb_newborn Danes se posvečamo vsem mamicam in tistim, ki ta veseli dan, rojstvo vašega otročička, še pričakujete. Predstavljamo vam Petit Bateau kolekcijo za novorojenčke. Res je zanimivo in popolnoma nepričakovano, kako rojstvo otroka spremeni življenje. Takoj se spremeni predvsem ena stvar in sicer nikoli več niste sami in nikoli več niste na prvem mestu vi, saj je seveda treba vso svojo pozornost in energijo posvetiti malemu bitjecu, ki je komaj prijokalo na svet in potrebuje vso vašo pomoč.

Preden se bo novorojenček rodil pa je treba pripraviti vse potrebno za njegov prihod iz porodnišnice. Pripraviti sobico, posteljico, stanovanje napolniti s številnimi igračami in pripomočki, seveda pa tudi z oblekicami, teh boste potrebovali kar nekaj, saj se malčki radi hitro umažejo in jih je treba kar pogosto preoblačiti. Pri tem vam bo Petit Bateau v veliko pomoč. Francoska modna hiša dobro ve, kaj vaši najmlajši potrebujejo oziroma zahtevajo. Ste že videli njihov super Petit Bateau kovček za v porodnišnico? Preverite: klik klilk.

Mi pa vam danes predstavljamo nekaj prikupnih oblačil za novorojenčice in novorojenčke:

  • Karo kratke in lahkotne hlače z naramnicami. Kot nalašč za poletje, spodaj oblecite le bodi in malček je že pripravljen za sprehod.
  • Karo oblekica, komplet s kratkimi hlačami za fantke, tako bosta lepo pasala skupaj, če imate tako fantka kot punčko.
  • Pisan bodi s potiskom maka, da bodo novorojenčice dobre volje.
  • Za nekoliko hladnejše dneve in večere izberite dolg kombinezonček, mehek in narejen iz kakovostnega, 100 % bombaža.

Petit Bateau je znamka, ki vaše najmlajše dobro pozna in jih razvaja že vse od leta 1893.

P.S.: če še niste zasledili, v trgovini imamo trenutno popuste! -20 %, -30 %, -40 % in -50 %! Vabljeni.