Petit Bateau oblekice za punčke

pb-1 pb-2 pb-3pb-4 pb-5 pb-6 pb-7 pb-8 pb-9 Naslednji teden je že junij! Ali lahko verjamete? Čas tako hitro teče, le še nekaj tednov in šole bo konec. Vaši otroci pa bodo takrat uživali v poletnih počitnicah in številnih prostočasnih aktivnostih. Ste se že odločili, kam letos na počitnice? Se boste odpravili nekam ob morje in učili plavat ali vam bolj odgovarja raziskovanje novih, še ne odkritih zanimivih mest? Prvo ali drugo, v obeh primerih za s seboj spakirajte udobne in lahkotne poletne oblekice, da vam ne bo vroče. Prav tako seveda za vaše najmlajše.

Danes vam predstavljamo 5 naši najljubših Petit Bateau oblekic za deklice, v katerih bodo blestele to poletje:

  • Pisana rožasta oblekica z oranžnim trakom v pasu. Tako mehka in lahkotna, da bodo sprehodi še tliko bolj prijetni.
  • Modro bela črtasta oblekica, v kateri bodo vaše hčerke prave male morske princeske.
  • Elegantna bela oblekica, ob kateri prejmete 2 traka za okoli pasu: belega in svetlo zelenega. Kot nalašč za posebne priložnosti, ko morajo tudi naši najmlajši biti elegantno urejeni.
  • Črte so hit poletja, zato jih najdemo v različnih odtenkih, materialih. Na naši listi želja je tudi oranžna črtasta, nekoliko bolj športna oblkica, ki jo vašim hčeram oblecite, ko jih peljete na vaje v glasbeno ali plesno šolo.
  • Zaljubljeni v rože smo med top 5 izbrali tudi lahkotno bombažno oblekico s potiskom marjetic. Naj bo tudi vaša spremljevalka v letošnjih poletnih dneh.

Katero bi izbrali vi?

Sledite Lili in Roza tudi na Facebooku.