Petit Bateau pestro poletno dogajanje in nagradna igra

petit-bateau-2 petit-bateau-instagram-1 Kot smo na našem blogu že pisali, je Petit Bateau znamka, ki daje velik poudarek na različna sodelovanja, le ta pa navadno sklepa z zanimivimi znamkami, osebami, umetniki, umetnicami. Se spomnite lanskoletnega sodelovanja med Petit Bateau in finsko modno oblikovalko Satu Maaranen? Kliknite na tole povezavo in spomnili se boste te zanimive kolekcije, ki je že na prvi pogled spomijala na morje, valove, poletje.

Ravno kar pa poteka še ena zanimiva Petit Bateau nagradna igra, tokrat v povezavi s francosko založbo l'école des loisirs. Ideja sodelovanja je zelo luštna, Petit Bateau je namreč pripravil celotno kolekcijo otroških majic, na katerih najdete prikupne živalice iz različnih otroških pravljic in zgodbic. Da je vse skupaj za otroke še toliko bolj zanimivo in igrivo, pa smo pripravili še super nagradno igro! Kako nagradna igra poteka? Otroci morajo na bel papir narisati svojo najljubšo živalico, risbico prinesti v našo Petit Bateau trgovino na Stari trg in tako si zagotovijo sodelovanje v igri. Izmed vseh risbic bo strokovna žirija 16. junija 2015 izbrala srečneža, ki bo prejel Petit Bateau majico iz kolekcije l'école des loisirs. Kolekcijo si lahko ogledate v naši trgovini ali pa na Petit Bateau spletni strani.  

Izberite svojo najljubšo majčko in sodelujte v nagradni igri, z malce truda in kreativnega ustvarjanja bo lahko vaša!

Nagradna igra poteka samo še do 16.6.2015, zato pohitite! Več o pogojih in o sodelovanju pa najdete med našimi novičkami.