Petit Bateau predstavlja: spomladanski rožast vzorec

PB-Kids-pic36_109_5 PB-Kids-pic20_069_1 PB-Kids-pic13_024pizamice spodnjeperilce Nov delovni teden začenjamo pisano in igrivo. Predstavljamo vam najbolj zaželen vzorec, ki ga naše stranke to pomlad nadvse obožujejo. Gre za pisani rožast  vzorec, ki krasi izbrane kose letošnje Petit Bateau kolekcije spodnjega perila in pižamic.

Potisk pisanih rož nas spominja na spomladanski travnik, poln raznobarvnega cvetja in daje lahkoten retro pridih, ki nas popelje nazaj v 60-a leta. Vzorec se razprostira na spodnjem perilu in pižamicah, ki so narejene iz kakovostnega, za blagovno znamko značilnega 100 % bombaža, ki je tako mehak in udoben, da ga otroci preprosto obožujejo. Oblačila krasi tudi eden izmed dveh značilnih Petit Bateau zaključkov: šiv picot, ki daje hlačkam in majčkam poseben stilski dotik. Da bo udobje neskončno in sanje še toliko bolj prijetne.

Verjamete ali ne, barve in vzorci, ki jih nosimo, se vedno odražajo v našem počutju. Deklice preprosto obožujejo pisana oblačila, barvne dodatke, rožnate potiske, na drugi strani pa imajo fantki raje modre, zelene, rumene barvne odtenke, avtomobile, kolesa, ladjice. Oblecite svoje najmlajše tako kot želijo in njihova dobra volja in nasmeh do ušes sta zagotovljena. Preverjeno in preizkušeno. Saj veste, tako kot se vi radi dobro počutite v svojih oblačilih in na vašo dobro voljo vpliva izbor oblačil, tako je tudi pri naših najmlajših.

Petit Bateau je blagovna znamka z dolgoletno tradicijo, ki prisega na kakovst in je prepoznavna predvsem po svojem značilnem bombažu, ki tudi z dologoletnim pranjem ne izgubi svoje značilne barve.

Rožast potisk najdete na spodnjem perilu in pižamicah:

Sledite Lili in Roza tudi na Facebooku.